Velobet

Fire lag har tatt seg til nest siste steg mot medaljene. Etter fire kvartfinaler starter nå semifinalene denne uken. Se tider og datoer for semifinalene i EM nedenfor.

Sverige, England, Frankrike eller Tyskland. Ett av disse landene skal stå som Europas beste landslag på damesiden i 2022. Det er klart etter en uke med kvartfinaler.

England var den første nasjonen som gikk videre til semifinalen i EM etter et tøft oppgjør mot Spania, der Georgia Stanway til slutt avgjorde i ekstraomgangene. Tyskland ble den neste nasjonen som gikk videre etter en tung og solid seier mot Østerrike.

Så var det på tide for Sverige å ta imot Belgia i en kamp hvor de gule og blå var favoritter. Etter en lang nedbrytning av Belgia kunne Linda Sembrant til slutt avgjøre avgjørelsen i siste minutt av ordinær kamptid.

Det siste laget som tok seg til semifinalen var Frankrike etter seier mot Nederland lørdag. Nå venter to semifinaler, hvor Sverige og England møter hverandre i Sheffield tirsdag. Onsdag venter et kamp i Milton Keynes mellom Tyskland og Frankrike.

Semifinalene i EM

Tirsdag 26. juli:

England – Sverige (Bramall Lane, Sheffield)
kl 21.00

Onsdag 27. juli:

Tyskland – Frankrike (Stadium MK, Milton Keynes)
kl 21.00

Begge semifinalene vises på TV2 og kan høres på radio NRK sport


Brighton - Chelsea