Vi som følger med på fotball vet hvor utrolig viktig det er med gode resultater, kanskje spesielt også i EM. Dette fordi det er en forholdsvis kort konkurranse som gjør at hvert poeng som en kan ta med videre er enormt nyttig.

Regler for EM

Det er sånn at under gruppespillet så vil hvert lag få 1 poeng om det blir uavgjort, 0 poeng om de taper og 3 poeng om de vinner. Når vi kommer videre til sluttspillet vil dette endres, ettersom poeng ikke teller lengre. Dette er nok gammel informasjon for mange, men vi synes absolutt at det er viktig å friske opp litt på kunnskapen.

Hvis det blir uavgjort i sluttspillet vil det bli ekstra tid. Dette blir på 2 x 15 minutter. Hvis det ikke har skjedd noe i disse to ekstraomgangene så vil det bli straffe. Det er dette mange synes er ekstra spennende, for straffer er virkelig intenst!

Følg med her

Det vi vil informere om er at du kan finne fotball EM resultater 2021 på denne siden. Her vil vi publisere alle resultatene så fort de kommer. Dette gjør at du som supporter kan få all informasjonen din på ett sted. Dette er spesielt nyttig hvis du ikke har tilgang på å se alle kampene eller hvis du rett og slett er på farten. Vi vet hvor viktig det er for mange å følge med på fotball EM resultater 2021 og det er nettopp derfor vi har laget denne siden sånn at du alltid kan være oppdatert.

Informasjon på et sted

Fordelen med å ha all informasjonen om fotball EM resultater 2021 på et sted er det faktum at du kan bruke denne informasjon til å for eksempel spille på kommende kamper. Det faktum at du vet hva resultatene har vært i kampene før, gjør at du får et bedre overblikk over hva resultatene kan bli.

Fotball EM 2021 byr på hele 51 fotballkamper, så da kan du tenke deg hvor mye tid du sparer på å ha all informasjonen på ett sted, men det gir deg også muligheten til å spille på 51 kamper. Dette er noe av det som gjør fotball EM aller mest spennende.

Lad opp til EM

Noe som mange gjør før EM er å lade opp. Dette gjør de enten ved å arrangere egne EM konkurranser, de møtes for å se gamle EM-klassikere eller de lager rett og slett sine egne lag og spiller. Hvis du ikke har gjort dette før, så anbefaler vi deg at det er noe du prøver i år. Hvorfor ikke få med deg vennegjengen på et skikkelig kalas?

Det er jo slik at EM handler om å bygge lag, så hvorfor ikke ha et eget vennelag også? Det er en måte å få ekstra stemning inn i fotballen på.

Kos deg

Det som er viktig med EM er også det at du må kose deg. De aller fleste av oss kommer jo til å se fotball foran TV, ikke nødvendigvis på noen stadion. Derfor kan det være ganske spennende å være i kontakt med venner som ser kamper i andre land også. Det å ha et eget kamprituale, med å ta på deg drakt og bare komme i ordentlig godt humør kan også gjøre EM enda bedre.

Hva er det du gjør for å bygge lag og for å rett og slett komme i fotballstemning?

Du får muligheten til å lære

Husk at under EM så får du mange muligheter til å lære. Dette fordi du vil se spillere du har sett i ligaer som Championship, Premier League, La Liga, Bundesliga og mye mer spille for landet sitt. Dette gjør at du får vite mer om nasjonaliteten til spillerne på ditt favorittlag. Ikke nok med det, du vil også kunne lære mye utifra resultatene som du vil få tilgang til på denne nettsiden. Det er nettopp derfor vi anbefaler deg å følge med her.

Vi skal prøve så godt vi kan å ha de nyeste resultatene og de aller beste resultatene. Dette blir en side som har god oversikt over det som skjer både på og utenfor banen i fotball EM 2021. Vi gleder oss masse, gjør du det også?