Sammenligne odds

Home/Sammenligne odds
Sammenligne odds2022-06-16T10:50:43+02:00

I tillegg til å følge kampene under fotball-EM, velger mange å investere en krone i noen av møtene på banen. I dag er det en rekke elementer å velge mellom når det kommer til å spille på fotball. På denne siden presenterer vi de nåværende oddsene for forskjellige spilltyper innen betting, slik at du kan sammenligne odds du vil spille på. Vi lister opp både langtidskamper, hvilket lag vi tror vinner hele mesterskapet og for spill i dagens kamper.

ComeOn logo
 • Sett in 100 kr – få 600 kr å spela for + Lykkeshorts/Chillikini

 • Bonusen må omsettes 8x med odds på 2.00 eller høyere

 • Regler og vilkår gjelder

Hent Bonus
Unibet
 • Sett in 100 kr – motta en bonus opp til 1000 kroner

 • Bonusen må omsettes 10x med odds på 1.40 eller høyere

 • Regler og vilkår gjelder

Hent Bonus
Mobilebet
 • Sett in penger – motta en bonus opp til 500 kroner

 • Bonusen må omsettes 8x med odds på 1.80 eller høyere

 • Regler og vilkår gjelder

Hent Bonus

Hvem vinner fotball-EM 2022?

Landslag Comeon Unibet Mobilebet
🇪🇸 Spania 4.50 4.50
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 England 5.00 5.50 5.00
🇳🇱 Nederland 5.50 7.00 5.50
🇫🇷 Frankrike 6.00 7.00 6.00
🇸🇪 Sverige 7.00 9.00 7.00
🇩🇪 Tyskland 8.50 8.50
🇳🇴 Norge 13.00 21.00 13.00
🇩🇰 Danmark 26.00 26.00
🇮🇹 Italia 34.00 34.00
🇨🇭 Sveits 51.00 51.00
🇦🇹 Østerrike 67.00 67.00
🇵🇹 Portugal 101.00 101.00
🇧🇪 Belgia 101.00 101.00
🇮🇸 Island 101.00 101.00
Nord-Irland 151.00 251.00 151.00
🇫🇮 Finland 201.00 201.00

Odds på dagens kamper Fotball EM 2022

Som fotballelsker er man ofte nysgjerrig på hvem som går inn som favoritter til de store mesterskapene. Til kvinnenes EM 2022 er det som seg hør og bør flere land som virkelig kan utfordre om å vinne trofeet.

Norge har historisk sett to EM-gull å være stolte av, noe som betyr at nordmennene har det nest beste resultatet av alle land. Og det norske landslaget har en fin bredde i troppen med flere stjerner flankert av hardtarbeidende spillere. Landslagskaptein for Norge er svensken Martin Sjögren. Gimo-karen har mange fine norske spillere å jobbe med, og fremfor alt et lag hvor spillerne er i god alder. Barcelona-spiller Caroline Graham Hansen er den store stjernen i laget og er blant de absolutte verdenslederne individuelt. Skulle Sjögren også klare å overbevise en frisk Ada Hegerberg om å komme tilbake på landslaget, ja da har Norge et meget sterkt lag.

Til årets mesterskap, som spilles i England, er Sverige også blant de store favorittene til å vinne turneringen. Det svenske kvinnelandslaget ble nummer to i OL i Tokyo og har dermed fått stor respekt fra de kommende motstanderne i turneringen. Sverige er også best av alle europeiske land på verdensrankingen (anno nov 2021), hvor det er nummer to, med bare USA foran seg.

Men i tillegg til det svenske landslaget er det nok av land som er sultne på EM-gull. Tyskland og Norge er sammen med Sverige og de regjerende europamesterne Nederland de eneste landene som noen gang har vunnet EM-gull. Tyskland er selvfølgelig favoritter i alle EM-turneringer ettersom de har vunnet gullmedaljen ved åtte anledninger, i tolv mesterskap. Men i tillegg til de fire landene som allerede har lagt hendene på trofeet siden 1984, er det flere land som ønsker å vinne for første gang.

England er blant favorittene til å vinne EM-gull. Det engelske landslaget gjorde en god turnering i VM 2019 og engelsk kvinnefotball har vokst siden den gang. Mens den engelske ligaen blir bedre, har de også hentet Nederlands gulltrener fra EM 2017, Sarina Wiegman, som ny landslagstrener. Legg til det faktum at England er vertsnasjon for mesterskapet og med det også vil de bli heiet frem av tusenvis av engelske fans. Så det er viktig å passe på løvinnene.

Et land som aldri har vunnet EM, men som likevel alltid vil regnes blant storfavorittene i alle mesterskap, er Frankrike. Det franske landslaget er fryktet av alle motstandere på grunn av dets individuelle dyktighet og kollektive styrke. Frankrike har egentlig alle forutsetninger for å være en toppkandidat ved alle mesterskap, men har på en eller annen måte snublet unna i kvartfinalen under det nylige EM.

Våre skandinaviske konkurrenter i Danmark er definitivt blant boblene for de som kan vinne EM. Danmark har tross alt et EM-sølv i bagasjen og er et fotballand som vanligvis gjør gode mesterskap. Den store stjernen heter selvsagt fortsatt Pernille Harder og for at Danmark skal nå langt i EM må Harder være i god form. Men pass også opp for stjerneskuddet Signe Bruun som har en utrolig nese for mål.

Beste spillselskaper for Fotball-EM 2022

ComeOn logo
 • Sett in 100 kr – få 600 kr å spela for + Lykkeshorts/Chillikini

 • Bonusen må omsettes 8x med odds på 2.00 eller høyere

 • Regler og vilkår gjelder

Hent Bonus
Unibet
 • Sett in 100 kr – motta en bonus opp til 1000 kroner

 • Bonusen må omsettes 10x med odds på 1.40 eller høyere

 • Regler og vilkår gjelder

Hent Bonus
Mobilebet
 • Sett in penger – motta en bonus opp til 500 kroner

 • Bonusen må omsettes 8x med odds på 1.80 eller høyere

 • Regler og vilkår gjelder

Hent Bonus

Spilltips & kampanjer for fotball-EM 2022

Last inn flere nyheter

Hvis du vil satse på en kamp, ​​er det viktig å finne det tippeselskapet som tilbyr de beste oddsen på ditt spesielle spill. Selv om for eksempel flertallet av selskapene tror på den samme vinneren i en bestemt kamp, ​​trenger de ikke å tilby de samme oddsen på spillet. Ved å velge et tippeselskap som har høyere odds, har du muligheten til å vinne mer penger når spillet ditt går inn. Samtidig betaler du ikke mer penger for innsatsen din hos selskapet med høyere odds, og innsatsen din er fortsatt den samme.

🔎 Sammenligne oddsen under fotball-EM i 2022

Ved å sammenligne oddsen på forskjellige spillnettsteder kan du som spiller finne ekte gullklumper. Alle spilleselskaper har forskjellige odds, og det er derfor viktig å sammenligne oddsen til flere selskaper før du satser. Noen selskaper er kjent for høy tilbakebetaling i noen markeder. Bare fordi et tippeselskap har de beste oddsene når det gjelder 1X2-markedet, betyr ikke det at de også tilbyr de høyeste oddsen på det spesielle spillet du er interessert i.

🏆 Sammenlign odds på vinnere av fotball-EM 2022

Et klassisk langtidsspill som er tilgjengelig hos nesten alle spillselskaper er vinneren av fotball-europamesterskapet. Her er tippeselskapene vanligvis enige om hvilke lag de tror på, men til tross for det kan oddsen variere. Jo nærmere vi kommer EM, vil oddsen for lagene endres, basert på hvordan lagene presterer i deres nåværende internasjonale kamper, og når den endelige EM-troppen presenteres. Hvis du ikke har hatt tid til å satse før dette skjer, er det vel verdt å sammenligne oddsen med tippeselskapene som tilbyr spillet for å se om noen har høyere poeng enn de andre.

🏃 Sammenligne oddsen på individuelle kamper i løpet av EM-2022

Øverst på siden vil vi presentere og sammenligne odds for de kommende kampene under fotball-EM. Ved å sjekke hvilket selskap som tilbyr de høyeste oddsene, gir vi deg sjansen til å vinne så mye penger som mulig. Den første kampen vi velger å sammenligne oddsen på er EM-premieren som spilles fredag ​​11. juni mellom Tyrkia og Italia. Vi oppdaterer siden med aktuelle kamper helt fram til den store finalen 11. juli. Før individuelle kamper kan oddsen svinge veldig og ofte veldig kort til kampen starter. Derfor kan det å sammenligne odds komme til nytte her.

🤷 Hvordan beregne og sammenligne odds?

Oddsen ved å satse på fotball og andre idretter endres ofte ut fra vilkårene som gjelder. Hvis for eksempel en av de bedre spillerne skulle bli skadet, kan dette gi en gunstigere odds for motstanderne. Samtidig er det vanligvis noen mer generelle parametere som brukes som utgangspunkt, der et lag hjemme for eksempel vanligvis har større sjanse for å vinne enn et bortelag. Også hvordan lagets form har sett ut de siste kampene, samt tidligere gjensidige møter spiller vanligvis en rolle.

💥 Live odds under fotball-EM 2022

I forbindelse med en kamp som spilles, kan mange seere stille seg spørsmålet «Hvorfor satset jeg ikke en krone i denne kampen?». For de som tilfeldigvis har dette, er det i dag muligheten til å spille under kampen til såkalte live odds. Her er oddsen i konstant bevegelse basert på hva som skjer på banen, noe som betyr at du også må finne riktig posisjon å satse på. Live odds kan oppstå på en rekke ting, for eksempel hvem som vinner kampen, hvem scorer neste mål, eller om det blir flere mål i inneværende periode.

⏫ Økte og forsterkede odds for fotball-europamesterskapet

Hvis det er et spill som veldig mange mennesker er interessert i, er det ikke uvanlig at spillselskapene velger å kjøre spesifikke bonuser og kampanjer for disse, noe som skal gjøre at spillerne velger å satse pengene sine med dem. Et typisk eksempel på dette er at du øker, også kalt boosts, et odds slik at det blir ekstra høyt. Denne økningen spres da vanligvis gjennom markedsføringen, slik at flest mulig bør velge å satse. Det er ikke bare viktig å sammenligne odds, men også bonuser og tilbud.

Økte odds er vanligvis også en måte å få nye spillere til å registrere en konto, ettersom mange tilbud er for gode til å gå glipp av. Økte odds kan også kalles forhøyde odds på noen spillnettsteder. Dette er det samme som boosted odds som er det internasjonale navnet for økt odds. Tingen å huske på er at det kan være grenser for hvor mye du får satse på en kamp som får boost. I tillegg kan det være omsetningskrav på gevinstene du deretter tildeles.

🏆 Hvilke lag er favoritter til å vinne EM-gull?

England som vertsnasjon er høyt tippet til å vinne mesterskapet, akkurat som stornasjonen Tyskland. Her finner du alle oddsene for vinneren av fotball-EM.

⚽️ Hvilke spillobjekter er det å spille under fotball-EM 2022?

I tillegg til å tippe vinneren gjennom hele turneringen, kan du tippe på individuelle kamper, hvor matchvinner, sluttresultat eller totalt antall mål er noen forskjellige alternativer. Du kan også tippe på hvilket lag som vinner en bestemt EM-gruppe, eller om en nasjon kommer til sluttspillet eller ikke.

⚽️ Spillobjekt under fotball-EM 2022

I dag er det mange forskjellige ting du kan spille på under en og samme EM-kamp. Noen ganger kan det føles vanskelig å vite hvilken type spill du skal velge, og derfor har vi laget en oversikt for deg slik at du kan sammenligne odds og spilltyper.

1 × 2 – Hvem vinner kampen

Det vanligste spillobjektet er de klassiske 1 × 2-spillene, der det gjelder å gjette hvilket lag som vinner kampen. Når du spiller en, betyr det at du tror hjemmelaget vinner kampen etter vanlig spilletid. Velger du å spille på kors betyr det at kampen ender uavgjort. Velger du to betyr det at du satser på at bortelaget vinner kampen.

Husk at det under fotball-EM 2022 ikke er sikkert at laget som spiller på hjemmearenaen virkelig er hjemland i kampen. I åpningskampen for Norge i fotball-EM 2022 er for eksempel Norge hjemmelaget, til tross for at kampen spilles i Southampton – mot Nord-Irland. I sammenheng med spill er det alltid laget som først er oppført som teller som hjemmelaget og er representert med et i spillelinjen.

Over under

I dette tippemarkedet satser du på om det vil være over eller under et bestemt antall av en bestemt begivenhet under kampen. Det handler ofte om at det er over eller under et visst antall mål, men det spilles også på antall hjørnespark, gule eller røde kort og skader.

Hvis spillet er over 2,5 mål og du tror det blir en målrik kamp, ​​kreves det at det er minst 3 mål i kampen for at spillet ditt skal telles som en seier. Det spiller ingen rolle om kampen ender 2-1 eller 3-0, så lenge den er over totalt 2,5 mål, er innsatsen din en seier.

Begge lagene scorer mål

I dette tippemarkedet satser du på om du tror begge lag scorer i kampen. Du kan satse på ja-alternativet, som betyr at du tror begge lag scorer mål, eller nei, noe som betyr at du ikke tror begge lagene scorer. Dette spillet kan spilles for hele kampen eller en bestemt halvdel. Hvis du velger å spille at begge lag scorer i en bestemt omgang, får du høyere odds enn om du satser på det gjennom hele kampen.

Sats på sluttresultatet

Ved å spille på resultatmarkedet satser du på det eksakte sluttresultatet av kampen. Det er alltid resultatet etter 90 minutters spilletid du spiller på, det vil si eksklusiv ekstra tid og straffer. Fordelen med å spille i ytelsesmarkedet er at du ofte kan finne høye odds da det er en rekke alternativer å spille på.

Spill på individuelle spillere

Du kan også satse på at en bestemt spiller vil gjøre noe spesielt i kampen. Det handler ofte om å satse på at en spiller scorer et mål, eller at spilleren får gult kort. I dette markedet kan du finne en rekke varer, en mer utrolig enn den andre. Før EM starter kan det være spill på at spillere som ikke tipper, vil vises i det norske EM-laget. Noen europeiske spillere som det mest sannsynlig vil være spill rundt vil være blant de nominert til BBC Women’s Footballer of the year: Norske Caroline Graham Hansen, nederlandske Vivianne Miedema og spanske Alexia Putellas.

Langtidsspill

Spill som strekker seg utover en enkelt kamp kalles vanligvis langtidsspill. Vanlige er hvem som vinner fotball-europamesterskapet, hvem tar hjem skytterligaen eller hvilken spiller som plukker flest poeng i løpet av kampene sine. Oddsen på disse spillene kan vanligvis vises lenge før turneringen starter, og det tar bare en stund til mesterskapet er over før du faktisk ser om du har vunnet eller ikke. Å spille langvarige spill passer vanligvis for de som er en lojal fotballfan og dermed følger med på alt som skjer under turneringen.

Handikappsystem

Å spille med et handicapsystem betyr at du spiller i 1 × 2-markedet, men med den forskjellen at resultatet før kampen starter ikke er 0-0. I stedet for 0-0 starter kampen med en ulempe eller overlegenhet for laget ditt. Hvor mange mål teamet leder eller står bak med, avhengig av hvor høyt du tør å ta sjansen med ditt handikapsystem.

Før du bruker handicap, kan det være greit å lese nøye hvordan disse fungerer, for ikke å komme inn i spill som du ikke helt forstår. De fleste spillselskaper har klare forklaringer på hva som kreves av de forskjellige lagene for at spillet ditt skal gå inn på de forskjellige nivåene.