Velobet

KAMP: Italia – England

SPILLTIPS: Italia vinner

SPILLSELSKAP: Betsson

Odds:

3.15
SPILL NÅ

Italia – England

Dette kommer til å være fullstendig kaos på Wembley! England har nå nådd den etterlengtede finalen, egentlig uten å imponere alt for mye. Forsvaret kan ikke klages over. Nå gjør også Sterling og Kane jobben, men det er fortsatt store mangler i angrepsspillet.  Selv om det er snakk om at England knapt har sluppet inn et mål dette EM, er jeg ikke imponert over Pickford. Han kan gjøre det veldig skummelt for seg selv og setter både seg selv og lagkameratene i vanskelige situasjoner. Baklinjen han har foran seg er årsaken til at de ikke slipper inn mål. England så også lenge dårlige mot Danmark, men totalt sett vant kampen!

Nå vil hele England sitte på benken og regne med at «det kommer hjem», og etter å ha lest de engelske avisene føles det nesten som om de allerede har vunnet. Kreativt press på England! Italia har på andre siden tilbudt den morsomste fotballen og fungerer virkelig som et lag. Det blir en utrolig jevn kamp, ​​men jeg tror Italia slår England! England vil absolutt komme som favoritt, men Italia har absolutt ingenting å tape i denne kampen. Et skarpt Italia som for en gangs skyld kommer inn i en kamp som «underdogs», jeg må bare spille 3.15 i odds!

Jeg kjører Italia-vinneren på heltid, til 3.15 på Betsson av hovedsakelig to grunner.

  • Italia har vært favoritter i nesten hver kamp, ​​nå er de underdogs! Fordel Italia! Presset vil være stort på engelskmennene!

  • England har et godt forsvarsspill, men Italia er minst like bra! Om Chiellini og Bonucci vil gjøre alt for å legge ned Sterling & Kane, så er halvparten av kampen vunnet i mine øyne.

Spill Italia som vinner hos Betsson!

Alle spilltips på fotball-em.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.