KAMP: England – Danmark

SPILLTIPS: +1 handicap til Danmark

SPILLSELSKAP: LeoVegas

Odds:

2.60
SPILL NÅ

England – Danmark

England og Danmark har begge nådd EM-semifinalen, og kampen spilles på Wembley!  England kommer fra en 5-0-seier mot et slitent og svakt Ukraina, så jeg tror ikke man skal trekke for store konklusjoner fra den kampen. England spilte bra, men Ukraina var slitne og så ikke ut til å ha noen sjans.
Jeg synes Danmark har gjort et helt fantastisk europamesterskap. Med tanke på hva som skjedde med Eriksen, føles det nesten som det styrket laget. De har spilt en veldig morsom angrepsfotball, og scorer mange mål! Senest slo de et vanskelig Tsjekkia 2-1 og jeg tror faktisk at England vil få problemer mot dette Danmark.

England har endelig kommet seg til semifinalen og føler nok at finalen er innen rekkevidde, men de har derfor også et mye høyere press enn Danmark. Danmark må slå et sterkere lag, men kan gjøre det uten press. Jeg tror alle i det danske laget vet at de er klare underdogs før denne kampen, og jeg tror det faktisk vil tale for Danmark. I motsetning til kampene mot både Wales og Tsjekkia. Man bør også huske på at sist gang lagene møttes i Nations League, vant Danmark 1-0. Jeg tror fast på dette danske landslaget og synes at 5,60 er altfor høyt for Danmark.

Jeg kjører spillet +1 i treveis handicap til Danmark på Leovegas (2.08) av tre grunner.

  • Danmark kan gå ut og spille helt uten press! I motsetning til England som allerede tror de er i finalen.

  • England vant 5-0 i siste kamp, men glem det! England gjorde en god kamp, ​​men Ukraina var elendig. Danmark har de siste fem kampene fortsatt et høyere målgjennomsnitt enn England.

  • Historisk, i gjensidige møter, har England hatt det vanskelig mot Danmark.

Spill +1 handicap til Danmark hos LeoVegas!

Alle spilltips på fotball-em.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.