Velobet

KAMP: Italia – Spania

SPILLTIPS: -1 handicap til Italia

SPILLSELSKAP: LeoVegas

Odds:

5.20
SPILL NÅ

Italia – Spania

En sykt spennende duell som utvilsomt vil være et høydepunkt dette EM! Spania gikk videre etter å ha beseiret Sveits på straffer. Italia slo et stjernespekket Belgia, noe som er veldig imponerende i mine øyne! Spillere som Chiesa og Insigne imponerte meg veldig, og jeg tror disse to spillerne steg noen hakk sammenlignet med tidligere kamper!

Spania er gode, men ikke like gode som Italia! Sveits kunne like gjerne ha vunnet den siste kampen. Spanjolene virket veldig nervøse og slipper til flers sjanser.

Mancini har virkelig fått laget i orden til dette EM, og man får følelsen av at hvis det er et år de går hele veien, er det i år!
Stabile bakover og kreative fremover! Det blir en jevn kamp, ​​men jeg tror Spanias EM-tur vil ta slutt etter denne kvelden!
Italia ser altfor bra ut og har sannsynligvis sin spillplan klar for denne kampen!

Før denne kampen spiller jeg et treveis handicap på -1 til Italia som gir 5,20 (!) I odds på Leovegas! Man må bare spille slike odds!

Jeg kjører -1 handicap til Italia  hovedsakelig av to grunner.

  • Hvis Italia får det første målet , kan det fort bli flere når Spania må flytte frem spillere. Spania viste mot Sveits at forsvarsspillet ikke er på sitt beste!

  • Italias forsvar og keeper er skarpe! Jeg tror virkelig det vil være vanskelig for Spania å score mot Italia.

Spill -1 handicap til Italia hos LeoVegas!

Alle spilltips på fotball-em.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.