Velobet

KAMP: Tsjekkia – Danmark

SPILLTIPS: -1 Handicap til Danmark

SPILLSELSKAP: Betsson

Odds:

4.15
SPILL NÅ

Tsjekkia – Danmark

Det er vel mildt sagt overraskende at Tsjekkia har kommet så langt i dette EM, men de har gjort det veldig bra, og Schick ser ut til å være i sin beste form noen sinne! Dessverre tror jeg reisen stopper her Tsjekkia! Danmark har overbevist mer og mer jo lenger turneringen har gått, og jeg kan ikke se hvordan noe lag på denne siden av sluttspillet vil kunne slå dem! Det har vært utrolig kvikke ben og veldig morsom fotball å se på! De knuste Wales 4-0 og før det slo de også Russland i en virkelig må-seier kamp med hele 4-1. Åtte mål på de to siste kampene er virkelig imponerende!

For denne kampen så jeg at Bettson gir 4.15 på et treveis handicap -1 i Danmark! Jeg synes det er helt utrolig med tanke på hvilken målform Danmark ser ut til å være i!

Hvis bare Danmark fortsetter å spille som de har gjort tidligere under EM, så vil de slå Tsjekkia. Tsjekkia har som sagt gjort det bra, men det er her reisen ender! De har sluppet inn få mål under turneringen, men nå møter du et Danmark som går på vannet!

Jeg kjørte spillet -1 Danmark til 4.15 på Betsson av hovedsakelig to grunner.

  • Danmark har sett så fryktelig bra ut de siste kampene og øser mål fremover. Hvis Danmark får et tidlig mål i første omgang, så tror jeg det kan begynne å rulle inn flere mål når Tsjekkia må ofre forover.

  • Danmark har i gjennomsnitt tre mål per kamp, på de siste tre kampene. Opposisjonen har vært Russland, Wales og Belgia.

Spill -1 handicap til Danmark hos Betsson!

Alle spilltips på fotball-em.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.