Bonuser

Home/Bonuser
Bonuser2024-04-15T10:10:15+02:00

Her finner du oversikt og informasjon om hvordan de fleste spillselskaper opererer med bonuser i spill. Slik kan du være klar over hvordan du kan bruke disse til din fordel når du skal spille på kampene under sommerens fotball-EM. 

Disse bonusene kan både være gunstige og ha ulemper som man ikke er klar over ved første øyekast. Vi anbefaler derfor alle som har tenkt til å spille på kamper i løpet av mesterskapet å lese seg godt opp på disse slik at man er klar over hva man spiller på og hva man eventuelt får tilbake ved gevinst.

Unibet
 • Sett in 50 € – motta en bonus opp til 100 €

 • Bonus må omsettes 6 ganger med minsteodds på 1,40

 • Regler og vilkår gjelder

Hent Bonus

18+, velkomstbonusen gjelder kun for nye kunder. Minste innskudd € 10. Bonusen er gyldig i 30 dager. hjelpelinjen.no. Spill ansvarsfullt. Tilbudet kan kun benyttes en gang.

Velobet logo
 • 150% velkomstbonus opp til
  1000 €

 • Bonus og inskudd må omsettes 15 ganger på minst tre kamper, hver med odds på minst 1.30.

 • Les mer på regler og vilkår

Til Velobet

18+, velkomstbonusen gjelder alle nye kunder. Minimumsinnskudd 20 €. Maks bonus er 1000 €. Bonusen vil bli kreditert til kundens konto automatisk etter det første innskuddet er gjort. For å motta bonusen må du aktivere den manuelt før du plasserer innsatsen. Bonusen må bli omsatt innen 30 dager. Bonus og inskudd må omsettes 15 ganger på minst 3 arrangementer, hvert med en odds på minst 1,30. Hjelpelinjen.no. Spill ansvarlig. Tilbudet kan kun benyttes en gang.

Bethard logo
 • 100% innskuddsbonus opp til 500 kr

 • Innskudd og bonus må omsettes 15 ganger med minsteodds på 1,90

 • Les mer på regler og vilkår

Til Bethard

18+, velkomstbonusen gjelder alle nye kunder. Minimumsinnskudd kr 100. Maks bonus er kr 500. Velkomstbonusen må hentes på innskuddsmenyen før du fullfører ditt første innskudd. Bonusen må omsettes innen 60 dager etter aktivering. Hjelpelinjen.no. Spill ansvarlig. Tilbudet kan kun benyttes en gang.

Spilltips for fotball-EM 2024

Last inn flere nyheter

Innskuddsbonuser

Den vanligste formen for innskuddsbonuser er at tippeselskapet multipliserer innskuddet ditt med en viss prosentandel. Det kan være alt fra en 100% innskuddsbonus opp til en 500% innskuddsbonus. Dette betyr at hvis du setter inn 100 NOK, tilbyr spillselskapet deg 100 NOK ekstra å spille på hvis innskuddsbonusen er 100%. Skulle innskuddsbonusen være 500%, gir det deg som spiller 500 NOK å spille med.

Husk at når du deltar i en innskuddsbonus, har alle spillselskaper forskjellige krav, det kan være alt fra at du må plassere innsatsen din med et minimumsodds eller at du ikke kan bruke bonusen din til å spille i visse spilltyper. Les derfor alltid vilkårene og betingelsene som gjelder for den aktuelle siden du er interessert i, før du oppretter kontoen din.

Et tips er å se etter nettsteder med lave omsetningskrav mens selskapet tilbyr lave minimumsodds. Dette lar deg som spiller konvertere spillbonusen din så raskt som mulig, og du har større sjanse for å vinne.

Omsetningskrav

Ved innskudd er det ofte et omsetningskrav fra spillselskapene. Et omsetningskrav betyr at du må satse bonuser et visst antall ganger før du kan gjøre et uttak. Hvis tippeselskapet har et omsetningskrav på 1 ganger, kreves det at du bare spiller en gang med det beløpet fordi pengene dine blir omgjort fra bonuspenger til ekte penger som du kan gjøre et uttak med.

Hvis du har bonuspenger på kontoen din, kan disse ikke trekkes ut. Sjekk alltid omsetningskravet som gjelder den spesifikke innskuddsbonuser du er interessert i. En anbefaling fra oss er at i stedet for å se på hvilket selskap som tilbyr den høyeste prosentandelen av innskuddsbonusen, sjekker du hvilket selskap som tilbyr det laveste omsetningskravet. På denne måten har du større sjanse for å vinne penger.

Minimumodds

Spillselskapene opererer ofte med en minimumsodds som må gjelde for at spillet skal telles mot omsetningskravet ditt. Alle selskaper bruker forskjellige minimumsodds, men det er vanligvis mellom 1.40 og 2.10 for å være et gyldig spill.

Årsaken til at dette eksisterer er fordi du som spiller ikke skal kunne spille kamper med en stor favoritt. Finn alltid ut hva som er minimumsodds på bonuser du har aktivert.

Gyldighetsperiode

Gyldighetsperioden brukes av spillselskapene for å redusere tiden du har til å bruke bonuser. Det kan være alt fra 48 timer til 3 måneder at du må satse bonusen din. Hvis du er en aktiv spiller, kan du enkelt spille bonuser på 48 timer. Hvis du derimot ikke er spesielt aktiv som spiller, men bare spiller ved bestemte anledninger, er det stor sjanse for at du går glipp av deadline og bonuspengene dine forsvinner. Det er alltid lurt å sjekke gyldighetsperioden som selskapet bruker før du gjør innskuddet.

Risikofrie spill

En type bonus er risikofrie spill. Her blir du tilbudt som spiller å spille i et unikt marked, og skulle du ta feil, vil du få innsatsen tilbake i form av bonuspenger / gratisspill eller ekte penger på kontoen. Et risikofritt spill er i de fleste tilfeller at du bør spille på 1 × 2-markedet og si at du har spilt at Spania vinner sin åpningskamp i EM mot Sverige, men at Sverige slår og kampen ender med en svensk seier , vil du få innsatsen tilbake hvis du har brukt et risikofritt spill.

Når du har spilt et risikofritt spill, er dette en kampanje som vanligvis tar lengre tid for spillselskapene å korrigere enn de vanlige kampene. Dette er alltid angitt i spillselskapets regler og vilkår.

Forhøyede odds

En vanlig form for oddsbonus er forhøyede odds. Forhøyede odds eller boostede odds brukes som en form for spillbonus. Det betyr at tippeselskapet tilbyr deg betydelig mye høyere odds på en bestemt kamp og et marked. Det kan handle om Sveriges kamp i EM mot Polen der den svenske seieren gir 25 ganger pengene i stedet for de normale oddsene på 2,5 ganger pengene.

Det du må være oppmerksom på når det gjelder boostede odds, er beløpet akseptert av selskapet. Dette beløpet er vanligvis mye mindre enn det du vanligvis har lov til å satse på. Det er vanlig at summen er mellom SEK 50-150 når du satser på økte odds. Det er heller ikke sikkert at det er rene penger du vinner når du spiller med økte odds, det kan like gjerne være et gratisspill med omsetningskrav.

Gratis innsats / gratisspill

Gratisbonuser eller gratisspill brukes til å gi deg som spiller sjansen til å spille et spill uten å måtte bruke de ekte pengene dine. Det er forskjellige former for gratisspill. Det er vanlig at du bare beholder gevinsten når du satser på et gratisspill. Hvis du har en gratissatsning på SEK 100 med oddsen 2 ganger pengene, og spillet ditt blir en gevinst, beholder du bare vinningsbeløpet på SEK 100 mens innsatsen går tilbake til spilleselskapet.

Det kan derfor være smart å satse på noe med høyere odds når du bruker gratisspill enn om du spiller med ekte penger. Det er også tippeselskaper som også betaler ut hele beløpet inkludert innsatsen når du spiller med gratis innsats. Sjekk alltid hva som gjelder før du satser.

Cash back bonus

Cashback-bonus ble brukt av mange selskaper før svensk lovgivning stoppet den. Nå kan dessverre ikke spillselskaper tilby tilbakebetalingsbonuser til sine kunder.