Velobet

Det er nå bare timer igjen til avspark i EM-åpningen mellom England og Østerrike, noe som betyr at det er på høy tid å begynne å planlegge EM-sommeren. Vi har samlet all informasjon du trenger for å kunne følge med på alt som skjer i EM på best mulig måte.

Følg EM-kampene på TV

Som mange sikkert vet nå, er det Nrk og TV2 som sammen skal sende kampene fra EM. De to TV-husene har delt kampene og daglig er det kamper å se på minst en av kanalene. Når det gjelder Norges kamper deles også disse mellom kanalene, noe som også gjelder ved et eventuelt avansement til sluttspillet.

Strøm fotball-EM 2022 på TV2 play og NRK.no

Dersom du ikke har en TV tilgjengelig, kan kampene også streames direkte eller ses i opptak via kanalenes apper. Om du er i utlandet, må du kun verifisere deg for å bekrefte at du er norsk statsborger for fri tilgang til alt i Nrk TV-appen. På TV2 play trenger du også en brukerprofil. Dette gjør du enkelt tv2 plays hjemmeside. Om du ikke er registrert fra før, får du første måned gratis. Det passer perfekt med Fotball-EM.

Andre måter å følge turneringen på

Dersom du ikke har mulighet til å sette deg ned for å se kampen med egne øyne, kan NRK sports direkterapportering fra turneringen være nyttig. Olav Traaen er ekspert på radiosendinger og har kommentert sport på radio i en årrekke. Han var også i sin ungdom Norges yngste fotballdommer som 14-åring. Radiosporten kan høres på Nrk Radio Sport eller i Nrk-appen.

 


Brighton & Hove Albion - Manchester City