Velobet

KAMP: Italia – Tyrkia

SPILLTIPS: Mer enn 2,5 mål

SPILLSELSKAP: LeoVegas

Odds:

2.38
SPILL NÅ

Italia – Tyrkia

Endelig starter fotball-EM! Årets absolutt største høydepunkt i mine øyne.
Første kamp går mellom Tyrkia-Italia, kampen spilles i Roma foran hele 20 000 tilskuere! Jeg anser Italia som en av gullkandidatene, og laget kommer til EM med en veldig god kjemi i troppen.
De har ingen baklengsmål de siste åtte kampene og har heller ikke tapt de 27 siste kampene hvis jeg ikke husker riktig. Mancini & co har noe veldig stort på gang! Ingen tvil om at dette blir enb tøff kamp for Tyrkia, som virkelig må fokusere på defensiven hvis de skal kunne holde mot et så sterkt Italia!
Tyrkia kommer til mesterskapet med en god form de også, men å kunne motstå Italia nede i Roma? Nei, jeg tror desverre ikke de fikser det!

Det er snakk om at det kan være mange nerver og at det kan ta en stund før de finner formen, men jeg holder Italia ekstremt høyt på listen. Selv om Tyrkia vil kjøre hardt defensivt, tror jeg det vil være veldig tøft å for eksempel motstå Immobile i god form.

Vi vil nok se et fullverdig Italia som vil investere i fremtiden! De siste sju kampene har Italia i gjennomsnitt 3 mål per kamp, og Tyrkia har et gjennomsnitt på 2.

Derfor velger jeg å spille på mer enn 2,5 mål på Leovegas til 2,38 i odds!

Jeg velger denne odssen grunnet tre ting:

  • Italia har hjemmebane og vil spille for alle penga!

  • Ekstremt høy støtende kvalitet i laget og en Immobile i god form. Fyren har scoret nærmere 60 mål de siste to sesongene for Lazio.

  • Begge nasjonene har et høyt målsnitt!

Spill mer enn 2,5 mål hos LeoVegas!

Alle spilltips på fotball-em.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.