Velobet

Nå er EM-festen endelig her!

I kveld klokken 21:00 starter endelig fotball-EM. Turneringen åpnes i år i Roma på Stadio Olimpico, mellom Italia på hjemmebane og Tyrkia. Kampen kommer til å bli utrolig spennende, og dersom du ønsker å spille på kampen bør du sjekke ut våre bettingtips for kampen her: Bettingtips

Endelig begynner EM-festen for alvor. 36 gruppekamper skal spilles mellom 11. juni og 23. juni. Deretter følger sluttspillet som skal starte 26. juni med to innledende kvartfinaler.

Finalekampen er den store finalen, og skal spilles på Wembley i den engelske hovedstaden London. Finalen spilles 11. juli, nøyaktig en måned etter åpningen, og den nye europamesteren vil bli kåret.

Årets EM er annerledes i år sammenlignet med tidligere utgaver.  I årets mesterskap vil hele elleve land være verter for gruppespillkampene, og alle vertsbyene er verter for en åttendedelsfinale eller kvartfinale i sluttspillet. Semifinalene og finalen spilles på Wembley i London.

Mesterskapet vil selvsagt være preget av pandemien som fremdeles pågår over hele verden. Men UEFA har satt regler for mesterskapet, som alle lag er pålagt å følge.

Det vil være publikum på tribunene gjennom hele mesterskapet, og det var et krav som UEFA hadde til vertslandene som konkurrerer i EM. Kravet var at arenaen ville slippe inn minst 25% av kapasiteten, men noen arenaer vil kunne slippe inn enda flere enn det i kampene sine, basert på hvilke regler landet har om coronaviruset.

Norge er dessverre ikke med i EURO 2020, men det kommer neppe til å stoppe oss fra å engasjere oss i kampene. 

Det er TV2 og NRK som har rettighetene til kampene for fotball-EM og de vil dele på å vise kampene på TV gjennom mesterskapet. 

Kveldens kamp vil vises på NRK klokken 21:00

 

Dette er kampene som skal spilles i morgen (12/6)

12/6 Wales – Sveits – 15:00 – NRK

12/6 Danmark Finland – 18:00 – NRK

12/6 Belgia – Russland – 21:00 – TV 2

 

Sjekk ut resten av kampene her: Spilleskjema


Brighton & Hove Albion - Manchester City