KAMP: Belgia – Italia

SPILLTIPS: Under 2,5 mål

SPILLSELSKAP: LeoVegas

Odds:

1.80
SPILL NÅ

Belgia – Italia

Snakk om en stor kamp! Begge lagene har imponert meg veldig under EM, men Italia slet mot Østerrike sist kamp, og kumme fort tapt kampen om det ikke var for Chiesa!
Belgia kommer til kvartfinalen med seier mot Portugal i sekken og er virkelig sterk! De klarte å holde et enormt press fra Portugal, men mister kanskje en sterk spiller i De Bruyne.

Jeg synes det ser jevnt ut før denne kampen, så jeg kan egentlig ikke velge en vinner. Det blir en ekstremt jevn kamp, ​​så jeg forventer faktisk ingen ytterligere målfeiring.
Begge lagene har vært skikkelig gode under EM, men det virker uklart om De Bruyne vil spille for Belgia mot Italia, og det ville i så fall vært en stor krise for Belgia! Selv om bredden er stor i Beligen, er han fortsatt den beste spilleren i mine øyne. Fremfor alt fyren på laget som kan endre et helt kampbilde alene..

Jeg så at Leovegas i dette nå utbetaler 1,80 på under 2,5 mål!  En stor kamp i kvartfinalen mellom to lag som dette, og jeg tror begge lag vil kjøre ganske defensivt .

Jeg spiller under 2,5 mål på grunn av to faktorer.

  • Begge lagene har enorm respekt for hverandre, så det blir fokus på defensiven for begge lag

  • Begge lag har knapt sluppet inn noen mål i turneringen.

Spill under 2,5 mål hos LeoVegas!

Alle spilltips på fotball-em.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.