Velobet

KAMP: Kroatia – Spania

SPILLTIPS: Uavgjort til ordinær tid

SPILLSELSKAP: Betsson

Odds:

3.90
SPILL NÅ

Kroatia – Spania

Her snakker vi om en kamp med to lag som har skuffet stort i turneringen så langt! Spania har absolutt ikke fått målscorerene i gang enda, og man skal virkelig kunne kreve mer av dette landslaget! Det samme gjelder Kroatia, et lag som har kommet langt i alle turneringer de siste årene. Kroatia klarte å spille det ut i den siste kampen og slo Skottland 3-1. De gjorde en god kamp, ​​men også der skal man kunne kreve mer! Nå mangler Kroatia også en utrolig viktig spiller, Ivan Perisic, og det blir et stort hull å fylle!

Før denne kampen har jeg funnet et spill på Betsson! Til nå har det vært veldig jevne kamper i åttendedelsfinalen, og det blir trolig ikke noe bedre i dag! Jeg skal spille på uavgjort til ordinær tid til 3.90 på Betsson.

Jeg velger å spille uavgjort til heltid fordi:

  • Ingen av lagene har imponert stort, og kommer til så lite med å sette mål

  • Historisk sett har det blitt mye likt mellom lagene! Det er fullt mulig at ekstra tid / straffer vil avgjøre kampen.

Spill uavgjort hos Betsson!

Alle spilltips på fotball-em.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.