Velobet

KAMP: Belgia – Portugal

SPILLTIPS: Belgia vinner

SPILLSELSKAP: LeoVegas

Odds:

2.40
SPILL NÅ

Belgia – Portugal

Her snakker vi om dagens høydepunkt! Det store tunge Belgia er i åttendedelsfinalen og møter Ronaldo & co. Det er så mye talent i dette Belgiske laget at jeg har veldig vanskelig for å se Portugal seire ut av denne kampen.

I siste kampen til Portugal klarte de seg greit mot Frankrike, med 2-2 resultat. Dette høres greit ut, men begge Portugals mål kom på straffer!
Personlig tror jeg vi vil se et helt annet Belgia, ettersom jeg tror de har ventet lenge på sluttspillet, og jeg er helt sikker på at Belgia går til kvartfinale. Selv om Portugal spilte uavgjort mot Frankrike sist, tror jeg fortsatt at de må opp noen nivåer for å kunne komme langt i turneringen.

I mine øyne har Belgia mye mer rutine i forsvaret med spillere som Vertonghen, Alderweireld, Vermaelen og Boyata. For ikke å nevne navn fremover. De Bruyne og Lukaku kan være den avgjørende faktoren!

Jeg velger å kjøre Belgia som heltidsvinner til 2.40 som jeg synes er veldig gode odds! Spiller hovedsakelig på to faktorer.

  • Bredden i Belgia! De har en enorm sparekapital på benken, og kan sette på nesten hvem so helst!

  • Forsvaret til Portugal har mye å bevise. De er akilleshælen og de kommer til å lide for det i dag!

Spill England som vinner hos LeoVegas!

Alle spilltips på fotball-em.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.