Velobet

KAMP: Italia – Østerrike

SPILLTIPS: 3-veis -1 til Italia

SPILLSELSKAP: Betsson

Odds:

2.64
SPILL NÅ

Italia, som virkelig har vært overbevisende i gruppespillet, begynner sitt sluttspill mot Østerrike. Herifra er det vinn eller forsvinn ut mesterskapet!

Italia har spilt glimrende i sine 3 første kamper, og det ser ut som Roberto Mancini har satt sammen en ekte gullkandidat. Basert på hvor bra Italia spilte i gruppespillet, tror jeg de fint kan gå hele veien, men det er fortsatt mye igjen av turneringen og mye som kan skje innen den tid.

I dag er imidlertid Italia en overveldende forhåndsfavoritt og vil sannsynligvis bli helt overtegne. Selv om Italia må spille for første gang borte fra hjemmet i denne turneringen, vil det ikke ha noen betydelig innvirkning ettersom forskjellen i spillere mellom lagene er så stor.

På toppen av alt dette klarte Italia å resirkulere nesten hele startoppstillingen i den siste kampen i gruppespillet, så man kan forvente å se mange friske og uthvilte føtter på banen!

Østerrike har hatt det veldig vanskelig i denne turneringen innimellom. Hvis Italia lykkes med å score et tidlig mål, tror jeg kampen er kjørt. Italia får fortsette sine farlige angrep hele tiden mens Østerrike blir tvunget til å åpne spillet.

Betsson tilbyr 2,64 odds for Italia å vinne med en treveis uavgjort (-1), og jeg synes det er virkelig verdt å spille.

Jeg spiller den italienske seieren med uavgjort (-1) hovedsakelig av to grunner:

  • Italia har vært gode så langt, og har ikke hat noen baklengsmål så langt.

  • Ciro Immobile er i en fantastisk form, og det er egentlig hele den italienske angrepsrekka. Østerrike vil slite med å holde Italia på avstand til eget mål.

Spill 3-veis -1 til Italia hos Betsson!

Alle spilltips på fotball-em.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.