Velobet

KAMP: Sverige – Polen

SPILLTIPS: Under 2,5 mål

SPILLSELSKAP: ComeOn

Odds:

1.75
SPILL NÅ

Sverige – Polen

Den siste gruppespillkampen i gruppe E, og det vil være mot et Polen som må vinne! Alle vet veldig godt at Lewandowski vil være fyren å holde øye med i Polen! De spilte utrolig bra den siste kampen mot Spania og klarte til slutt å redde seg til 1-1. Det må også sies at Spania brant et straffespark og mange andre sjanser! Selv om Lewandowski scoret sist, bør det huskes at Lewandowski har hatt problemer med å score mål i mesterskap tidligere, og har ikke vært helt i form i dette EM heller.

Ser du på Sverige ryktes det at Quaison og Isak vil starte på topp! Virkelig interessant i mine øyne!
Sverige vil ikke gå bort og ta for mange sjanser, og defensiven kommer ti å være i fokus denne kampen.

Sverige er faktisk klare for åttendedelsfinalen, mens Polen må vinne kampen for en sjanse om sluttspillet! Polen må investere fremover, selv om de har hatt store problemer med å faktisk gjøre fornuftige angrep i sine tidligere kamper. Sverige har skapt noen skarpe situasjoner, men de har også bare scoret ett mål, og det målet kom på straffen fra Emil Forsberg. Når det ene laget er sikret og det andre må vinne kampen, da tror jeg faktisk det blir under 3 mål i kampen!

ComeOn gir nå 1,75 på under 2,5 mål. Det tar jeg lett!

Jeg spiller det hovedsakelig på to faktorer.

  • Sverige vil forsvare seg bra! De har enda ikke sluppet inn mål, takket være en Robin Olsen som ser ut til å være i god form!

  • Sverige har scoret et mål i sine kamper. Polen har gjort to. Så forvent ikke en målfest når forholdene er som de er!

Spill under 2,5 mål hos ComeOn!

Alle spilltips på fotball-em.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.