Velobet

KAMP: Tsjekkia – England

SPILLTIPS: +1 handicap til Tsjekkia

SPILLSELSKAP: Betsson

Odds:

2.56
SPILL NÅ

TSJEKKIA – ENGLAND

Dette er ser ut til å bli en skikkelig spennende kamp! Ett poeng betyr fem og avansement for begge lag! I utgangspunktet syntes jeg egentlig at Tsjekkia har imponert mye mer enn England så langt! England, som sist spilte Skottland, var langt fra overlegne. De ble ordentlig presset til tider, og Skottland kunne ha scoret både ett og to mål med litt flaks. England bruker mye energi og krefter på å få lagt ballen til Kane, som så langt ikke har imponert særlig.
Som mange andre kamper, blir det sannsynligvis rotasjoner i begge lag, men jeg kan ikke unngå å følelsen av at Tsjekkia vil ta seieren. De har virkelig spilt bra i gruppen, og det skal ikke glemmes at Tsjekkia faktisk slo England i kvaliken.

Ettersom begge lagene føler seg ganske sikre og sannsynligvis vil rotere noen i troppene, tror jeg at jeg har funnet et veldig bra spill. Det utbetales nå 2,65  i odds på handicap +1 til Tsjekkia på Betsson! Dette er et godt spill, og særlig når England ikke har overbevist på offensiven.

Jeg velger å kjøre spillet hovedsakelig av to faktorer.

  • Tsjekkia har imponert meg mer enn England, og Kane er nesten ikke å se hos England!

  • Tsjekkia slo England sist gang de møttes!

Spill England som vinner hos Betsson!

Alle spilltips på fotball-em.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.