Velobet

KAMP: Finland – Belgia

SPILLTIPS: 3-veis +2 til Finalnd

SPILLSELSKAP: LeoVegas

Odds:

1.80
SPILL NÅ

FINLAND – BELGIA

Fialand har nå 3 poeng og dermed muligheten til å ta seg videre med et godt resultat, så jeg forventer at Finland kjemper fullt ut! Hvis Belgia tar poeng, har de sikret gruppeseieren. Den belgiske landslagskapteinen sa på pressekonferansen at de ønsker å vinne kampen og at spillere som Hazard, Witsel, Vermaelen vil spille fra start, men at han ikke hadde bestemt seg for om han skulle gjøre med Lukaku.

Spontant føles det som om de ikke vil ønske å kjøre for fullt og risikere for mye i en kamp som denne. Det blir nok endringer med start elleveren, men det er ingen dårlige spillere som sitter på benken i Belgia.

Finland, derimot, er i ferd med å gjøre noe veldig historisk, og det er total fotballfeber i landet! Hadde dette vært den første kampen i gruppespillet, hadde jeg utvilsomt kjørt på en seier for Belgia med 2-3 mål. Men i en kamp med forhold som dette, forventer jeg ikke noen store gjerninger fra Belgia.

Jeg tror jeg har funnet et veldig bra spill for denne kampen! På Leovegas utbetaler de nå 1,80 på at Finland vant kampen, med et treveis handicap på 2-0. Det betyr at Finland kan starte kampen med 2-0.

Jeg kjører treveis handicap hovedsakelig av to grunner.

  • Rotasjoner i Belgia. Kanskje Lukaku vil sitte på benken eller bare ta det med ro?

  • Finland går videre med ett poeng og vil slite som et dyr for å lykkes, mens Belgia vinner gruppen med uavgjort.

Spill 3-veis +2 til Finland hos LeoVegas!

Alle spilltips på fotball-em.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.