Velobet

KAMP: Italia – Wales

SPILLTIPS: 3-veis -1 til Italia

SPILLSELSKAP: ComeOn

Odds:

2.65
SPILL NÅ

ITALIA – WALES

Begge lagene er klare for sluttspill, men Wales er avhengig av en uvagjort eller seier for å sikre seg plassen helt.  Uavgjort vil være nok til at Italia tar førsteplassen, men de ønsker neppe å slippe på formen rett før sluttspillet!

Wales trenger virkelig et poeng for å sikre opprykket helt, men et tap kan også være nok for andreplassen. Det kommer litt an på hvordan det går mellom Sveits-Tyrkia.

Italia har virkelig imponert dette EM så langt. Jeg tror de har vært det desidert beste laget i EM, og jeg ser på dem som en veldig sterk kandidat for gullet. Italia spiller en underholdende angrepsfotball og er faktisk farlige hele tiden de har ballen. De har scoret 6-0 i målforskjell etter to kamper, og det er utrolig imponerende!

Nå som det er en kamp hvor begge lag stort sett er klare for sluttspill, er det litt vanskelig å forestille seg hvordan kampbildet vil se ut. Jeg tror allikevel begge lag vil spille med full innsats og Italia vil neppe gi slipp på førsteplassen i gruppen. Til tross for dette er det også en god mulighet til å gi mange på den italienske benken en sjanse til å vise seg frem!

På ComeOn fant jeg et utroilig bra spill for denne kampen! 3-veis -1 mål til Italia! Det vil si at Italia starter med et mål mindre og må score to mål mer enn Wales for å vinne kampen!
Ettersom begge lagene forventes å bytte ut ganske mange blant starttroppen, vil det være en veldig klar fordel for Italia. De har en mye sterkere og bredere tropp på benken enn Wales.

Jeg kjører Italia som en vinner, med et handicap på -1 til 2,65 på ComeOn av hovedsakelig to faktorer.

  • Det forventes rotasjon blant lagene, KLAR fordel Italia.

  • Italia har fortsatt ikke sluppet inn et eneste mål i mesterskapet.

Spill 3-veis -1 til Italia hos ComeOn!

Alle spilltips på fotball-em.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.