Velobet

KAMP: Portugal – Tyskland

SPILLTIPS: Tyskland vinner

SPILLSELSKAP: LeoVegas

Odds:

2.35
SPILL NÅ

PORTUGAL – TYSKLAND

En virkelig spennende kamp venter oss i kvled! Portugal beseiret til slutt Ungarn 3-0 sist kamp, men 3-0 gjenspeiler ikke kampbildet i mine øyne. Portugal hadde en veldig hard kamp mot et modig Ungarn!

Hvis vi ser på Tyskland, var jeg veldig imponert over spillet deres! De stilte bra opp mot franskmennene, men fikk ikke uttelling. De tapte kampen 1-0, men med tanke på sjansene Tyskland hadde, kunne de like gjerne ha vunnet kampen!

Tyskland viste veldig bra spill og vil definitivt være en kandidat til å nå langt i turneringen. Jeg var veldig nølende med Tyskland før EM, men hvis de bare fortsetter å jobbe på samme måte som de spilte mot Frankrike, så kommer de langt!

Nå møter de Ronaldo & co, og jeg tror bestemt på at det er Tyskland som vinner kampen! Trolig vil tyskerne akselerere voldsomt i kontringene og Portugal viste ikke  et sikkert forsvarsspill mot Ungarn, så dette kan bli farlig. Feilene de gjorde mot Ungarn må ikke gjøres mot Tyskland, for da vil de bli straffet raskere og hardere enn ønsket.

I denne kampen utbetaler nå Leovegas nå 2,35 i odds for at Tyskland beseirer Portugal på heltid. Det er et veldig bra spill som lønner seg!

Jeg spiller på tysk seier med hovedsakelig to faktorer.

  • Tyskland imponerte mye mer i den første kampen enn Portugal gjorde. Tyskerne føler seg mye varmere fremover!

  • Dette er en utrolig viktig kamp for Tyskland, og de vil absolutt ha hevn etter tapet mot Frankrike.

Spill Tyskland som vinner hos LeoVegas!

Alle spilltips på fotball-em.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.