Velobet

KAMP: Finland – Russland

SPILLTIPS: X2 i halvtids- / heltidsspill

SPILLSELSKAP: Betsson

Odds:

4.30
SPILL NÅ

Finland – Russland

Jeg tror finnene kommer til kampen med veldig høy selvtillit etter Danmark-kampen. Nå fikk den kampen et helt annet fokus, men med god grunn.
Hvis vi ser på Russland, gikk de på 0-3-tap mot Belgia. I en kamp hvor de knapt kunne få føle på ballen. Belgia spilte Russland isenk stort sett hele kampen! Selv om Russland kunne ha et kortvarig angrep.
Før denne kampen synes jeg det ser veldig usikkert ut, men jeg forventer en steinhard kamp fra begge lag. En kamp der Finland faktisk er i førersetet etter seieren mot Danmark.
Jeg er ganske sikker på at Russland vil lede spillet, men jeg tror Finland vil fortsette å fokusere på defensiven og stå opp for å angripe når de får muligheten!

Betsson utbetaler 4,30 i odds (!) På X2 i halvtids- / heltidsspill. Det er et spill jeg tror veldig på! Dette betyr at det er uavgjort ved halvtid, men at Russland vinner på heltid. Spillet er perfekt for meg som tror at Finland kan holde tilbake et aggressivt Russland i 45 minutter. Kanskje 0-0 til pause, bare for å tape kampen i andre omgang.

Jeg velger å kjøre spillet hovedsakelig av en faktor.

  • Finland vil kjøre defensivt spill, men jeg tror ikke det kommer til å holde mot Russland.

Spill X2 i halvtids- / heltidsspill hos Betsson!

Alle spilltips på fotball-em.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.