Velobet

KAMP: Frankrike – Tyskland

SPILLTIPS: Frankrike vinner

SPILLSELSKAP: ComeOn

Odds:

2.70
SPILL NÅ

Frankrike – Tyskland

Snakk om et spennende møte! Frankrike, som går for gullet og er favoritter i dette mesterskapet, er satt mot et Tyskland som vi kanskje ikke er vant til å se dem. Tyskland kommer fra en 7-1-seier mot Latvia før mesterskapet, men i både Nations League og EM-kvalifiseringen har de virkelig gått opp og ned. De tapte mot Nord-Makedonia og mot Spania (0-6).

Jeg har den siste tiden fulgt Tyskland ganske tett, og jeg tror ikke det er et like stort og sterkt Tyskland lenger. Og landslagstreneren Löw er blitt kritisert en god del, og med alle rettigheter til det.
Hvis vi retter blikket mot Frankrike, vil de mest sansynlig komme svært langt i dette EM. Med spilleformen og fremfor alt spillermaterialet de kan vise til, er det ingen tvil om at alt annet enn finale er en fiasko!
Mbappé, Pogba, Kante, Benzema, Giroud, Pavard, Tolisso, Rabiot, Kingsley Coman etc.,!

Jeg tror Frankrike vil være en klasse for seg i dette EM! Nok fordi Tyskland også har et bredt spekter som Sane, Muller, Kroos og Havertz, men de har overhodet ikke vist det spillet man skal kunne kreve av dette laget.
Jeg så at Come On tilbyr en odds på 2,70 for Frankrike-seier (!).
Jeg tar det når som helst!

Jeg tror Frankrike vinner fordi:

  • Spissen og bredden er skarpere blant franskmennene.

  • Frankrike har god statistikk mot Tyskland.

  • Tyskland har vært altfor ujevnt til å overbevise meg.

Spill Frankrike som vinner hos ComeOn!

Alle spilltips på fotball-em.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.