Velobet

KAMP: England – Kroatia

SPILLTIPS: Mer enn 2,5 mål

SPILLSELSKAP: Betsson

Odds:

2.20
SPILL NÅ

England – Kroatia

På tide med en skikkelig toppkamp! Vi tror på en veldig intens og morsom kamp mellom lagene! England har et helt fantastisk lag på papir. Å ta ut en start-ellever her kan ikke være helt enkelt, da det er sterk konkurranse i nesten alle stillinger.
Bare se på angrepet! Kane, Sterling, Sancho, Grealish, Foden, Calvert-Lewin, Rashford og Saka! England har ikke hatt en vinnerkultur når det gjelder mesterskap de siste årene. Men wow for et lag!

Kroatia har også en veldig sterk tropp og er alltid et vanskelig lag å spille mot. Det er veldig dyktige spillere i dette Kroatiske laget. Andrej Kramaric, Kovacic, Luka Modric, Ivan Perisic, Josko Gvardiol. Ja, det er masse talent! Mange maler England som et lag som kommer til å gå hele veien dette mesterskapet, noe som muligens kan være sant. Men her har jeg et godt spill for dagen!

England kommer til å lede kampen, men jeg tror ikke Kroatia vil gi opp. Jeg tror det kan være en ganske jevn begivenhet i begynnelsen, men England kommer til å trekker det lengste strået!
Det ser ut til å bli en veldig morsom fotballkamp!
Både England og Kroatias offensiv er veldig bra, og når disse nasjonene møtes, er 3-4 mål en ganske vanlig forekomst i mesterskap. Betsson betaler inn dette nå 2,20 på over 2,5 mål som jeg må spille!

Jeg velger å kjøre spillet hovedsakelig av de to faktorene.

  • Dette er to utrolig sterke lag som kan sette mange mål!

  • Mange gjennomsnittlige mål per kamp for begge lag, og i tidligere møter mellom lagene.

Spill mer enn 2,5 mål hos Betsson!

Alle spilltips på fotball-em.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.