Velobet

Bilde: UEFA

EM-kampen utsatt etter drama i København

Rett før en målløs førsteomgang skulle blåses av, ble den danske stjernespilleren Christian Eriksen liggende livløs på gresset. Christian Eriksen så ut til å ha fått hjerteproblemer under kampen og falt livløs om etter ett innkast, uten noen interaksjon med andre spillere. Etter få minutter ble det iverksatt hjerte- og lungeredning på han, og han ble senere båret av banen bak hvite laken og danske spillere. Kampen ble deretter avbrutt

Det er enda ikke kjent hvordan det ligger an med spilleren, men enkelte melder om bilder som tilsier at han var i våken tilstand da han forlot banen. Dersom dette stemmer er det svært gode nyheter i forhold til hvordan det så ut på gresset.

19:00

Det danske fotballforbundet melder på Twitter at Eriksen er våken, og det skal gjøres ytterligere undersøkelser på Rigshospitalet.

UEFA bekrefter at tilstanden til Christian Eriksen er stabil. Det skal komme ytterligere informasjon klokken 19:45 i kveld

Gode nyheter for Danmark, fotballen og dette EM!

20:00

Kampen skal spilleas ferdig klokken 20:30