Velobet

KAMP: Danmark – Finland

SPILLTIPS: Danmark vinner med minst 2 mål

SPILLSELSKAP: ComeOn

Odds:

2.30
SPILL NÅ

Danmark – Finland

Danmark mot Finland! Det er herlig med et nordisk møte! Historisk for den saks skyld også! At Finland skulle nå EM hadde jeg aldri trodd, og jeg er sannsynligvis ikke alene? Dessverre tro jeg nok ikke at Finland kommer til å ta seg langt i dette EM, men heller se og lære.

Nøkkelspillerene i Finland blir Teemu Pukki fra Norwich, Robin Lod, Marcus Forss, Joel Pohjanpalo, Fredrik Jensen og Kamara. Det blir en tøff åpningskamp mot Danmark, som har vist seg utrolig sterke den siste tiden!

Hvis vi retter blikket mot Danmark, har de flere navn i svært høy klasse! Kasper Schmeichel i mål, Simon Kjaer, Andreas Christensen, Pierre-Emile Höjbjerg, Christian Eriksen, Poulsen, Braithwaite, Skov. Ja, listen er lang. Dette er et Danmark som jeg tror med litt hell vil kunne nå helt til semifinalen.

Oddsen er altfor lav på en dansk seier, men jeg tror allikevel jeg har funnet et godt spill! Siden kampen mest sansynlig heller mot seier for Danmark, spiller jeg på et 3-veis handicap til Danmark med -1. Det vil si at Danmark må vinne med minst 2 mål! Oddsen er nå 2.30 på Comeon.com!

Jeg velger dette bettet av to årsaker:

  • Det er stor klasseforskjell mellom lagene, og Danmark bør kunne sette flere mål uten problemer!

  • Hvis Danmark vil komme til sluttspill, må de vinne denne kampen! Det vet de også.

Spill Danmark som vinner med minst 2 mål hos ComeOn!

Alle spilltips på fotball-em.com er ment for deg som er 18+. Spiller du for mye? Kontakt hjelpelinjen.no.