Velobet

Bilde: Bildbyrån

«It’s coming to Rome»

Etter gårdagens kamp mellom England og Italia var det Italia som trakk det lengste strået og er nå europamestere. Kampen ble utrolig spennende etter en tidlig engelsk scoring på Wembley Stadium. Italia bruke deretter noen minutter på å samle seg etter sjokk-starten, men etter det var det klar favør Italia i både sjanser og besittelse. I andre omgang kom den italienske utlikningen 1-1 på corner og det var Bonucci som satt den i buret.

Kampen gikk så til ekstraomganger der ingen turte å ta særlig sjanser. Omgangene endte målløse og EM skulle dermed avgjøres på straffer for andre gang noen sinne i en EM finale. Italia fikk starte og hadde dermed en fordel der i tillegg til den klart beste keeperen. Etter en tidlig italiensk bom, satt England sin straffe, men bommet på neste der Italia satt sin. Italia satt igjen sin fjerde straffe mens England bommet. Så bommet Italia på sin siste straffe, der de kunne avgjort kampen. Heldigvis for Italia bommet også England og Italia vant EM.

EM 2021 er dermed ferdig og vi kan nå se frem til fotball-VM i 22


Brighton & Hove Albion - Manchester City