Velobet

UEFA meddeler i en pressemelding at det vil åpnes disiplinærsak mot England

Disiplinærsaken omhandler de engelske tilskuerenes oppførsel før, under og etter kampen mot Danmark i semifinalen.

I bilder fra kampen ser man tydelig en grønn flekk på Danmarks keeper. Dette er en laser fra publikum som ble pekt på keeperens ansikt like før straffen. Det sies også at den har blit pekt på flere spillere i Danmarks tropp i løpet av kampen. Om dette ble avgjørende for kampen er umulig å si, men England scoret på straffen der Danmarks keeper ble ble blendet.

Manchester Evening News har omtalt tilskueren for en «idiot» og tidligere landslagsspiller Stan Collymore ønsker at tilskueren skal bli utestengt på livstid.

 

Lasere var ikke den eneste som ikke gikk i favør Danmark. Den avgjørende straffen ble også tatt på syltynt grunnlag da Raheem Sterling gikk lett i bakken.

– Jeg kan simpelthen ikke se at det skulle være straffe. Det var helt tydelig at han lot beinet henge. Jeg vet hvordan det lyder etter et tap, men den følelsen har jeg, forteller Danmarks trener Kasper Hjulmand etter kampen.

Til slutt var det også to baller på banen i forkant av straffen, men dette ble ikke lagt vekt på. Flere danske spillere føler seg snytt etter kampen, og føler ikke de fikk en rettferdig sjanse i kampen.


Brighton & Hove Albion - Manchester City