Velobet

Bilde: Bildbyrån

Italia sikret seg finaleplass etter straffer mot Spania

Den første semifinalen er nå over og det var Italia og Spania som møttes for å sloss om den første finalebilletten. Kampen var på forhånd spådd som svært usikker og kunne fort gått begge veier. Italia hadde spilt utrolig bra i sine forrige kamper, mens Spania så vidt har karret seg videre på ekstraomganger, slik ble det her også.

Spania åpnet kampen med et høyt tempo og høy ballbesittelse. Italia så ikke ut til å vite hva de skulle gjøre, men etter 10 minutter spilt var de tilbake i kampen. Selv om Spania hadde mest kontroll på ballen var det Italia som satt kampens første mål. Det var unggutten Chiesa som satt ballen i nettet, og det så lange ut til å bli det eneste målet. Italia endret til en defensiv stil, og da Spania utliknet var det tunt å omstille seg. Spania dominerte dermed resten av kampen, men slapp ikke til.

Kampen skulle over på ekstraomganger og begge lag fik store sjanser uten å score. Straffer ble dermed avgjørende og her trakk Italia det lengste strået. Med 4 scoringer mot 3 vant de kampen og har nå en plass i finalen. Der vil de møte enten England eller Danmark avhengig av hvem som vinner kampen.


Brighton & Hove Albion - Manchester City