Velobet

Dette er oddsen for de resterende kampene

Nå er det bare 3 kamper igjen av fotball EM i år. Vi. har to semifinaler som skal spilles den 6. og 7. juli klokken 21:00, og deretter en finale som skal spilles 11.juli, også klokken 21:00. Det vil si at det kun er fire lag igjen som kan vinne årets EURO 2020, og dette er Italia, Spania, England og Danmark.

Det ble tidlig meldt at både Danmark og England var favoritter til å nå langt dette EM, men også Italia viste kanskje den aller beste formen i staren av mesterskapet. Spania derimot har ikke vært spesielt overbevisende og kommer neppe til å gå av med seier i år. England har heller ikke vist en så god form som spådd på forhånd, men hatt noen gode kamper i det siste. Danmark har sette sterke ut hele veien til tross for en tøff start. Deres største spiller, Eriksen, fikk hjertestans under første kamp, og laget var tydelig preget av dette i andre omgang som ble utsatt til senere på kvelden. Etter dette har laget vist en enorm viljestyrke og kjemi. Det skal ikke så mye til for at Danmark går hele veien.

Italia – Spania

Dette er de første semifinalen, og spilles som sagt imorgen, 6.juli klokken 21:00. Italia er soleklare favoritter, men Spania skal ikke avskrives fullstendig. De spiller god fotball, men mangler det lille ekstra i år. Her ser vi også at oddsen for Italia er lavere enn for Spania og uavgjort.

Italia-Spania

1

X

2

2.49 3.20 3.10

 

England – Danmark

Den andre semifinalen, og kanskje den de fleste gleder seg til. England er her også soleklare favoritter, men har hatt en trøblet fortid i mesterskap. Danmark derimot er uredde og har spilt utrolig bra. Til tross for en svakere spillerstall en England, kan det bli skummelt for England om Danmark setter et tidlig mål.

England-Danmark

1

X

2

1.73 3.80 5.10

Hvem vinner EURO 2020

England

Danmark

Italia

Spania

2.60 10.50 3.00 3.85

Brighton & Hove Albion - Manchester City