Velobet

Bilde: Bildbyrån

Semifinalene er klare for EURO 2020

Etter alle 4 kvartfinalene er spilt, har vi nå fått vite hvilke lag som skal møtes i årets semifinaler i EURO 2020! Dette blir to utrolig spennede og avgjørende kamper som også kommer til å bestemme hvilke to lag som går videre til finalen.

Spania mot Italia

Spania skal møte Italia i det som trolig kommer til å bli den mest spennende semifinalen. Spania har ikke prestert spesielt godt dette EM, og med to seiere etter likt resultat etter 90 minutter er de nå videre til semien. Italia på andre siden har vist en enorm form gjennom hele mesterskapet. De virker samkjørte både fremover og bakover, og det de vil trolig tukte Spania.

England – Danmark

England kommer fra en god 4-0 seier og skal møte Danmark som vant sin kamp 2-1 og Tsjekkia. Det skal sies at Tsjekkia er en sterkere motstander enn Ukraina, og til tross for en stor forskjell mellom England og Ukraina er det ingen selvfølge hvem som vinner denne semifinalen. Danmark virker uredde i sin spillestil og ser ikke ut til å bli påvirket av størrelsen og styrken på sine motstandere. England derimot har endelig fått igang sine målscorere og kan ses på som giftigere fremover etter denne kampen. Nå gjenstår det bare å se hvilke av lagene som tar seg videre til finalen.

Belgia - Romania

Første semifinale skal spilles den 6.juli klokken 21:00, mens den andre spilles 7.juli, også klokken 21:00. Her skal alle fire lag sloss om finalebilletten i London, og det forventes folkefest.

 

 


Brighton & Hove Albion - Manchester City