Velobet

Bilde: Bildbyrån

Etter kveldens kamper er det avgjort hvilke lag som skal videre til semifinale!

I kveld ble to av de fire kvartfinalene avgjort, og det er Spania og Italia som gikk videre fra sine respektive kamper. Dette betyr også at disse vil møte hverandre i semifinalen neste kamp, og vinneren går videre til finalen.

Spania spilte mot Sveits i kveldens kamp, og det ble utrolig spennende. Spania åpnet første omgang med et tidlig mål/selvmål, og satte 1-0 stillingen fra start. Deretter var det lite som tydet på at Sveits skulle hente seg inn, men dette snudde gradvis utover i omgangen, og ved pause hadde formen snudd. Etter pause var Sveits et helt annet lag, og satte inn 1-1 som ne viktig utlikning, men gikk deretter på et rødt kort like før slutt. Heldigvis holdt de takket være Sommer rent bur resten av kampen og det skulle avgjøres på straffer. Her gikk Spania på en tidlig smell, men snudde straffene og vant med et mål mer.

Italia møtte i sin kamp Belgia, og dette kunne like gjerne ha vært finalen i årets EM. Dette er de to lagene som har prestert klart best så langt, og med litt flaks, hadde de trolig møttes i den faktiske finalen 11.juli. Nå ble det ikke sånn fordi Italia tok en 2-0 scoring. Det var en klar dominans fra Italia, og selv etter den belgiske reduseringen og noen tøffe angrep holdt det for Italia.

Nå møtes de to vinnerne den ene semifinalen og skal sloss om en billett til finalen.


Brighton - Chelsea