Velobet

Bilde: Bildbyrån

Sjekk ut hvem som har scoret flest mål hittil i EURO 2020

Selv om ikke UEFA EURO 2020 er på langt nær ferdig har vi allerede fått noen skikkelige mål-tyver. Her rangeres spillerne etter antall mål de har scoret, assister de har gitt, og på hvor mange minutter de har spilt.

Nr.1 – Ronaldo

På topp finner vi selvfølgelig ingen andre enn Ronaldo, eller skal vi kalle han «Penaldo». Cristiano Ronaldo eller CR7 er som kjent en av verdens beste fotballspiller gjennom tidene, og kan egentlig bare sammenliknes med Messi per i dag. I årets mesterskap har han på sine 360 minutter klart å score hele 5 mål. Dette er utrolig sterke tall, men må ses i lys av alle straffene har har tatt. Av disse 5 målene er 3 straffer, og selv om det er vanskelig å sette straffer også, har han bare satt 2 mål «in action». Allikevel står han med 5 mål, og topper så langt tabellen.

Nr.2 – Schick

Den Tsjekkiske stjernen har i løpet av sine 325 minutter spilt satt 4 mål. Her har han 1 heading, 1 straffe og resten vanlige. Eller ikke egentlig «vanlige», hans andremål er kanskje EMs fineste, der han setter skuddet fra bare noen meter over midtbanen. Dette er blant de lengste målene satt i EM, og han har enda en kamp igjen. Vi skal ikke se bort i fra at han kan slå Ronaldo på sine siste kamp mot Danmark.

Nr.3 – Benzema

Franske Benzema kom tilbake på landslaget etter 6 års opphold og har nå satt 4 mål på sien 349 minutter spilt. Av disse er 1 straffe, 1 med hodet og resten med foten «in game».

Nr. 4 – Forsberg

Forsberg fra Sveriga har satt 4 mål så langt og var utrolig nære sitt 5. ved flere anledninger i kampen mot Ukraina. Med to susere i stolpen kunne han fort satt både 5 og 6 mål. dessverre ble det ikke mer enn 4.

Nr. 5 – Lewandowski

Robert Lewandowski er per i dag europas beste spiss, og har aller flest scoringer. Dette holdt ikke helt opp i EM, men med 3 mål er han fremdeles på 5. plass.

Resten av lista finner du på UEFA. Her kan du også se videoer av alle målene.


Brighton & Hove Albion - Manchester City