Velobet

Bilde: UEFA

Etter alle åttendedelsfinalene ferdig spilt er det nå avgjort hvilke lag som går videre til kvartfinalene i årets fotball-EM, og hvem de møter.

Kampene

 

Fotball-EMs første kvartfinale skal spilles 2.juli klokken 18:00. Her er det Sveits som møter Spania. Sveits slo ut Frankrike i sin forrige kamp, mens Spania slo Kroatia. Begge deres forrige kamper endte 3-3 til ordinær tid og ble avgjort gjennom ekstraomganger eller straffer.

Senere på kvelden spilles Belgia mot Italia. Dette blir kanskje EMs mest spennende kamp, og kunne fort vært finalen, om lagene hadde blitt plassert annerledes. Slik blir det ikke i år, for det er bare ett lag som kan gå videre.

Kvelden etter får vi våre to andre kvartfinaler. Her møter Tsjekkia Danmark klokken 18:00 og vi heier vel på Danmark! De har vist et sterkt lag og mye god fotball selv uten stjernespiller Eriksen som gikk i bakken første kamp.

Den siste kvartfinalen spilles mellom Ukraina og England, og vi setter ett favorittstempel på England som i år har skyhøye forventninger til laget.


Brighton - Chelsea