Velobet

Bilde: Bildbyrån

I går ble siste kamp i gruppe A spilt ferdig, og det er nå avklart hvilke to lag som går videre til finalene

#
Lag
KS
S
U
T
M
P
1
Tyskland
0
0
0
0
0 - 0
0
2
Sveits
0
0
0
0
0 - 0
0
3
Skottland
0
0
0
0
0 - 0
0
4
Ungarn
0
0
0
0
0 - 0
0

Italia tok seieren med god margin! 9 poeng på tre kamper er helt rått, med 7 i målforskjell. Det er ikke uten grunn at disse nå er blant favorittene i turneringen. På andre plass fikk vi Wales, og et utrolig spennende oppgjør. Deres siste kamp var mot Italia, som tidligere ikke har vist noen nåde. Heldigvis for Wales var Italia sikret avansement videre, og tok det rolig mot Wales. Kampen endte 1-0 til Italia som tross mange sjanser og kontroll i kampen ikke så noen lyst til å risikere kort eller skader i kampen.

I baktroppen finner vi Sveits på tredjeplass og Tyrkia sist uten poeng. Sveits har like mange poeng som Wales, men ble skilt i målforskjell. Tyrkia er dermed helt ute av årets fotball-EM, men Sveits kan følge noen utrolig spennende kamper de neste dagene for å muligens gå videre som en av de fire beste tredjeplassene.

 


Brighton - Chelsea