Velobet

Bilde: Bildbyrån

I går møttes Tyskland og Portugal i München, og det ble litt av en kamp

Tyskland åpnet med en fantastisk scoring og satt Portugal på helene, heldigvis for Ronaldo og co var målet gjort på off-side og ble derfor annullert. Portugal så derfor sin mulighet bare noen minutter senere, da de i en overgang fikk sneket seg rundt det tyske forsvaret og satt en på tvers av keeper og inn i nettet. 1-0 Portugal!

Det så mørkt ut for et Tyskland som mange frykter har mistet formen, men bare etter få minutter stod stillingen 2-1 til Tyskland. Ved hjelp av to portugisiske slevmål var «Die Manschaft» tilbake, og ikke bare det. De økte ledelsen til både 3-1 og til slutt 4-1, og mange så nok dette som en mulighet for en brasiliansk flashback. Heldigvis for Portugal rotet tyskerne i situasjon i egen boks og Ronaldo fikk chippet ballen på tvers av keeper og ble deretter skutt inn i mål på strek.

Kampen stod 4-2, men hadde nådd sitt klimaks. etter flere tyske bytter mistet kampen liv og endte til slutt 4-2.


Brighton - Chelsea