Velobet

Bilde: Bildbyrån

Få med seg sisye runde av gruppespillet og de nye TV-tidene!

Nå har alle lag i fotball-EM spilt to kamper hver, og siste runde av gruppespillet vil avgjøre hvem som går videre til finalerundene, og hvem som må reise hjem.

Vi har allerede skrevet en utdypende artikkel om hvilke lag som er sikret plass, så om du er interessert å få kontroll på dette bør du sjekke ut artikkelen vår her: Disse lagene er sikre!

Nå som siste runde er i gang vil det også være siste sjanse for noen lag å kunne finne formen før det blir vinn eller forsvinn. Det vil si at i sluttspillet får du ingen pong for seier, eller uavgjort. Hver kamp skal avgjøre en vinner som går videre, og en taper som er ute av turneringen.

De første kampene i siste runde starter 18:00 i kveld, og neste vil spilles 21:00. Det er viktig å være oppmerksom på de nye tidene i siste runde ettersom det nå skal spilles 4 kamper hver dag fremfor tre. Derfor spilles det to samtidig klokken 18:00 og 21:00.

Slik spilles kampene

Belgia - Romania
        LeoVegas