Velobet

Bilde: Bildbyrån

Italia har spilt to drømmekamper i årets EURO 2020, og kan nå spille seg inn som toppkandidat for EM-gullet!

Etter gårsdagens kamp mellom Italia og Sveits har mange nå fått ny tro på Italia. Italia er en gammel fotballnasjon som tidligere har herjet på internasjonalt nivå, men etter flere svake år er de nå tilbake. De startet sitt EM med en 3-0 seier over Tyrkia, som ikke så ut til å ha noe initiativ eller ønske om å vinne. Den enkle seieren ga tydeligvis en enorm selvtillit hos Italienerne som i går senket Sveits i sin andre kamp i EM.

To sterke seiere fra Italia med 6 mål fremover og ingen mål bakover viser deres sterke form. De spiller godt og farlig, og kan i dette tempoet kan de fort gå videre fra gruppen uten tap og baklengsmål. Italia spiller i gruppe A sammen med Sveits, Tyrkia og Wales.

#
Lag
KS
S
U
T
M
P
1
Tyskland
0
0
0
0
0 - 0
0
2
Sveits
0
0
0
0
0 - 0
0
3
Skottland
0
0
0
0
0 - 0
0
4
Ungarn
0
0
0
0
0 - 0
0

 

Deres siste kamp i gruppespillet blir da mot Wales, som også har vist sterk form i dette mesterskapet. Denne kampen blir også en siste styrketest for Italia inn i sluttspillet. Om de igjen vinner mot Wales, vil de absolutt ha gode sjanser for en EM seier i årets EURO 2020.


Brighton - Chelsea