Bilde: Bildbyrån

Hvem vinner EURO 2020

Nå som vi har sett alle topplagene spille en kamp i hver skal vi utpeke våre favoritter gjennom dette mesterskapet. Det er i hovedsak tre kandidater som skiller seg ut på forhånd, Frankrike, England og Portugal. Alle disse har et gjennomsterkt lag og vist gode tendenser før mesterskapet. I tillegg til disse har vi Spania, Tyskland og Belgia. Av disse har ingen overrasket enormt, men vi holder et lite øye på Belgia også.

Etter å ha sett lagene spille sine første kamper er det klart at det blir et utrolig spennende mesterskap og ingen lag skal fraskrives helt enda. Med flere uventede resultater fra første runde kan vi se frem til et utrolig spennende mesterskap.

England

England spilte sin første kamp mot Kroatia, som på papiret er et mye svakere lag, men som vi alle vet er utrolig giftige i mesterskap. Sist VM slo de England ut semifinalen, og de kan fort finne på å gjøre skumle ting igjen i år. England vant tross alt denne kampen 1-0, og viste takter til utrolig god fotball. Det blir spennende å se hva de kan finne på videre i gruppen sin, men vi er sikre på at England vil komme langt i år.

Portugal

Portugal har spilt sin første kamp mot Ungarn og det var en blandet kamp. Selv om Portugal viste gode takter hele kampen slet de voldsomt med å punktere det ungarske forsvaret. Lenge så det ut til at Portugal med Ronaldo i spissen ikke skulle ta mer enn 1 poen gi kmapen, men da de først fikk lurt inn et randt resten inn. Ronaldo fikk en gratis straffe mot slutten av kampen og deretter et veggspill inn i boksen, som han satte i mål. Kampen endte 3-0, og Porugal kan absoluttvære med. åkjempe om gullet dersom de holder samme nivå som slutten av sist kamp.

Frankrike

Frankrikes åpningskamp kunne like gjerne ha vært finalen. De møtte Tyskland i gårsdagens kamp og det ble en utrolig spennende kamp. Begge lag spilte utrolig godt i store delre av kampen, og til tross for et tidlig tysk selvmål hadde Frankrike 2 annullerte offside-mål som lkike gjerne kunne avgjort kampen. Frankrike var det bedre laget på banen, og fikk en fortjent seier. Med en så tøff motstander som Tyskland er det få som skal kunne hamle opp med Frankrike dette mesterskapet.

 

Hvem vinner EURO 2020?

Det er tøft å si hvem som vinner EURO 2020 etter en kamp, men utifra hva lagene viste i løpet av sien første 90 minutter er det helt klart at Frankrike ligger som en favoritt til å kampe EURO 2020 gullet. Til tross for en tøff motstander senket de tyskerne, og det er få lag som skal være tøffere enn Tyskland på en god dag.

Hvem tror du vinner fotball-EM?

Fortell oss hvem du tror vinner fotball-EM og hvorfor i kommentarfeltet under 🙂