Velobet

Bilde: Bildbyrån

Enkel kamp for Belgia

Da Belgia møtte Russland var det klart at Belgia skulle vinne, og med en god del mål. Belgia som møtte som storfavoritter hadde stort sett god kontroll på kampen både offensivt og defensivt. Russerne derimot slet og slapp inn både 1, 2 og 3 mål uten å produsere noe på egen hånd. Dermed endte kampen 3-0 til Belgia som også tok med seg 3 poeng videre i gruppespillet.

Lukaku sin hilsen

Med Eriksens hjertestans bare noen timer før kampen rystet flere spillere og det var storspissen Lukaku som tok til kamera under en av sine scoringer. Han løp til kamera og så inn mens han ropte «Chris, I love you!». Til tross for at de ikke spiller på samme lag i turneringen, viser dette en enorm kjærlighet for spillet på tross av klubber og nasjoner. Det er godt å se at spillerne bryr seg om hverandre og at de klarer å vise det på denne måten.