Velobet

Nå har EM endelig startet!

I går så vi EM sin åpningskamp mellom Italia og Tyrkia som endte med seier for Italia 3-0. Kampen ble spilt i Roma og markerte startskuddet for dette mesterskapet. I dag er vi enda heldigere å får faktisk se hele tre kamper. Den første kampen blir spilt i Baku, mellom Wales og Sveits. Dette er de to siste lagene i gruppa A og er en kamp Sveits helt klart burde vinne dersom de skal ha sjans til å komme seg videre fra gruppespillet. Kampen starter klokken 1500 norsk tid og du kan se den helt gratis hos NRK1. 

#
Lag
KS
S
U
T
M
P
1
Tyskland
0
0
0
0
0 - 0
0
2
Sveits
0
0
0
0
0 - 0
0
3
Skottland
0
0
0
0
0 - 0
0
4
Ungarn
0
0
0
0
0 - 0
0

Etter at Sveits og Wales er ferdigspilt beveger vi oss videre til gruppe B, den første kampen spilles mellom Danmark og Finland og den spiller i Parken Stadium i København. Dette blir en svært spennende kamp mellom to jevngode lag. Denne kampen starter 1800 og du kan også se denne helt gratis hos NRK1. Den siste kampen som spilles i dag er den desidert største kampen som spilles og er mellom Belgia og Russland. Kampen spilles i St. Petersburg og kommer mest sannsynlig til å bli en forrykende kamp. Denne kampen kan du se hos TV2. 

#
Lag
KS
S
U
T
M
P
1
Italia
0
0
0
0
0 - 0
0
2
Kroatia
0
0
0
0
0 - 0
0
3
Spania
0
0
0
0
0 - 0
0
4
Albania
0
0
0
0
0 - 0
0

Alt i alt kommer det til å bli en super lørdag for alle som er fotballinteresserte! For å få full oversikt over alle kamper i årets em kan du se på vår oversikt ved å klikke her


Brighton & Hove Albion - Manchester City