Velobet

Bilde: Bildbyrån

Wales – Sveits

Det var åpenbart at Sveits var det sterkeste laget i dagens kamp, men Wales skulle ikke gi ifra seg unødige poeng. Kampen endte 1-1 etter 9 minutter spilt, og lagene deler dermed poengene.

Sveits hadde helt klart styringen i store deler av kampen, men et sterkt defensivt Wales gjorde det tungt å sette ballen i nettet. Første omgang endte 0-0 med flere spennende sjanser som ikke lot seg gjøre. Heldigvis ble det action i andre omgang og Sveits satte et fantastisk hjørnespark i det 49. minutt som deretter ble headet i mål av Breel Embolo. Kampen gikk videre, og Wales fikk sin utligning halvveis ut i siste omgang da de headet ballen bak den Sveitsiske keeperen. Resten av kampen stod i favør Sveits som hadde en rekke sjanser, samt et annullert off-side mål som ble avgjort av VAR.

Sluttresultatet endte 1-1 og begge lag får med seg 1 poeng videre i gruppespillet.