Velobet

Bilde: Bildbyrån

Knusende 3-0 seier fra Italia

Da er den første kampen i årets EM ferdig spilt, og for en start vi har fått. Et robust Italia setter Tyrkia på plass med et helt rått angrepsspill som igjen og igjen tvinger Tyrkia til å måtte forsvare seg. Første omgang er preget av Italiensk dominans men de greier ikke å få puttet ballen bak i nettet. Rett før pause blir ballen skutt inn i armen til en Tyrkisk spiller innenfor 16 meteren men det blir ikke blåst. Italienere roper på straffe, men VAR til sin vurdering og det blir ikke vurdert som straffe.

Etter pause fortsetter Italia å presse og med litt hjelp av tyrkiske Merih Demiral står det 1-0 til Italia etter 53 minutter. Innlegget til Domenico Berardi er hardt og selv om Demiral prøver å få ballen vekk ender den til slutt opp i eget nett. Etter dette går det bare 13 minutter før Italia igjen greier å sette et mål til. Circi Immobile får en dobbeltsjanse og setter den andre inn fra kort hold. Dette er Immobile sitt 14. landslagsmål. Nå begynner Tyrkia virkelig å merke presset og de flytter laget opp. Dessverre henger Tyskerne ikke sammen og etter et grusomt utspill fra keeper endret ballen til slutt opp hos Insigne som er helt alene. Han setter en nydelig avslutning som han skrur opp i lengste hjørnet.