Velobet

I morgen blåses fotball em endelig i gang

Nå er ventetiden snart over for i morgen braker endelig fotball em 2021 løs! Den første kampen blir spilt mellom Tyrkia og Italia og er en viktig kamp for begge lag. De resterende lagene i gruppe A er Sveits og Wales som spiller seg i mellom på førstkommende lørdag. Gruppe A har tre svært solide lag i Tyrkia, Sveits og Italia så det vil bli veldig interessant å følge med her. Dersom et av lagene greier å få en seier i morgen legger de virkelig presset på det andre laget, og sikrer seg selv. Kampen kan du se helt gratis på NRK1 klokken 2100 i morgen. 

#
Lag
KS
S
U
T
M
P
1
Tyskland
0
0
0
0
0 - 0
0
2
Sveits
0
0
0
0
0 - 0
0
3
Skottland
0
0
0
0
0 - 0
0
4
Ungarn
0
0
0
0
0 - 0
0

Lørdag vil vi få vår første dag med tre kamper, disse vil bli spilt klokken 1500 mellom Wales og Sveits, 1800 mellom Danmark og Finland og 2100 mellom Belgia og Russland. Personlig vil jeg prioritere å se Danmark mot Finland og Belgia mot Russland. Danmark-Finland er spesielt gøy med tanke på at begge landene ligger i skandinavia. Denne kampen kan du også se på NRK1 mens Belgia mot Russland derimot blir sendt på TV2. Håper du er like klar som meg for å få komme i gang med fotball EM 2020.

Dersom du har lyst til å finne mer info om årets turnering så finner du all info hos oss.  

 


Brighton & Hove Albion - Manchester City