Velobet

-Gud er tilbake, skriver milan-spissen under et bilde av seg selv i sveriges nasjonaldrakt på Instagram. 

For første gang på over 4 år er Zlatan Ibrahimovic tilbake på sveriges fotballandslag. 

Etter mange år borte fra det svenske landslaget begynnte stjernespiseen allerede i november 2020 å hinte om et mulig comeback på laget. Den svenske stjernen spiller for tiden i den italienske toppklubben AC Milan, men har over 116 landskamper og satt hele 62 baller i nettet for svenskene. 

I løpet av den siste tiden har han vært i samtaler med det svenske landslaget om et mulig comeback, og han er nå klar for uttaket, melder VG

– Først og fremst så er det en veldig god fotballspiller, den beste vi har hatt i Sverige. Det er selvsagt veldig moro at han vil komme tilbake. Utenom det han kan bidra med på banen, så har han jo en utrolig erfaring som han kan ta med seg videre til andre spillere på laget, forteller den svenske landslagssjefen Janne Andersson.

Til tross for stjernes retur til gule drakter meddeler Andersson videre at han neppe vil bytte ut Andreas Granqvist som kaptein på laget. 

Fotball EM 2021

Det store spørsmålet nå er om han rekker fotball EM 2021. Dette ville styrket EM-troppen til Sverige betydelig, og med så dødelige skudd som Zlatan har kan Sverige fort nå lengre enn mange tror. 

Selv om Zlatan sliter med en skade skal han møte både Georgia, Kosovo og Estland i de kommende VM-kvalifiseringskampene, og dersom han er frisk blir han trolig å se på banen i sommeren fotball EM.


Brighton - Chelsea