Det ble sagt at Kylian Mbappé ikke ville spille igjen i dette gruppespillet. Nå kommer Didier Deschamps med andre beskjeder.
– Alt går i riktig retning for at han kan spille mot Nederland, sier landslagssjefen ifølge RMC.

Etter at Kylian Mbappé pådro seg et nesebrudd i det første oppgjøret mot Østerrike, annonserte franskmennene at superstjernen ville gå glipp av resten av gruppespillet (kampene mot Nederland og Polen). Men nå er det flere nyheter. På tampen av sankthansaften, når Frankrike møter Nederland, kunngjorde Didier Deschamps at Mbappé kan være tilgjengelig til lagets andre kamp.

– «Alt går i riktig retning etter sjokket han fikk som følge av konsekvensene av slaget. I går var han ute på banen og gjorde forskjellige aktiviteter, og han vil gjøre det samme i kveld, sa Didier Deschamps ifølge RMC og fortsatte:

– Det går i riktig retning for at han skal være tilgjengelig for å spille i morgen.

Kampen mellom Frankrike og Nederland spilles i morgen fredag med avspark klokken 21:00.