Fotball-EM for menn er godt i gang, og det gjenstår nå kun sju kamper. Hele åtte rekorder er satt så langt i EM. Vil det komme flere? Nedenfor er alle rekordene listet. 

Lamine Yamal ble den yngste spilleren som har deltatt i et europamesterskap, 16 år og 338 dager gammel, da han spilte for Spania mot Kroatia. Den forrige yngste var Polens Kacper Kozłowski, 17 år og 246 dager i 2021.

Nedim Bajrami satte rekorden for raskeste målscoring i EM-historien da han scoret for Albania mot Italia på 23 sekunder. Dette knuste den tidligere rekorden på 67 sekunder, satt av Dmitri Kirichenko fra Russland i 2004.

Portugals Pepe ble den eldste spilleren som har deltatt i et EM, 41 år gammel. Ungarns målvakt Gabor Király, den tidligere rekordholderen, var 40 år og 86 dager gammel da han møtte Belgia i åttendedelsfinalen i 2016. Før Pepe var den eldste utespilleren Lothar Matthäus, som fikk sin 150. og siste landskamp for Tyskland i en alder av 39 år og 91 dager i 2000.

Cristiano Ronaldo utvidet rekorden for flest turneringer han har deltatt i, med sin sjette EM-kamp.

Luka Modrić ble den eldste spilleren som har scoret et mål i EM, 38 år og 289 dager gammel. Den forrige rekorden ble holdt av Østerrikes Ivica Vastic, som var 38 år og 257 dager da han scoret mot Polen i 2008.

Kevin Csoboth satte rekorden for det siste målet i ordinær tid i turneringens historie, da han scoret for Ungarn mot Skottland i det 10. minutt etter at 90 minutter var spilt.

Den siste kampen i gruppe F mellom Tsjekkia og Tyrkia slo rekorden for flest kort i én enkelt kamp. 19 kort (17 gule og 2 røde) ble vist (Tsjekkia fikk 7 av dem og Tyrkia 12), noe som overgikk den tidligere rekorden på 10 kort i EM 2016-finalen mellom Portugal og Frankrike.

Portugals målvakt Diogo Costa gjorde tre redninger i åttendedelsfinalen mot Slovenia, og slo dermed EM-rekorden for flest redninger i en straffesparkkonkurranse.