Kveldens storkamp mellom Nederland og Frankrike hadde alle forutsetninger for å bli en spennende kamp mellom to giganter. Forventningene var høye etter å ha sett Spania-Italia kvelden før. Joda, det var glimt av briljans, men det var en ganske kjedelig kamp som endte 0-0.

Det så ut til å bli en spennende kamp, og det ble det også til å begynne med, men jo lenger halvleken gikk, jo mindre interessant ble det. Det var en dyktig spilt kamp, men totalt var det bare 5 skudd på mål, og det står 0-0 til pause.

Begge lagene skapte muligheter, men var litt forsiktige med å «spille seg bort». Det er som om begge lag vokter sitt ene poeng hver, og da blir det en ganske jevn kamp.

I andre omgang endret kampen litt karakter etter ca. 20 minutter og Frankrike ble mer offensive og Nederland er under press. Det var derfor ganske overraskende da Nederland scoret, men et mål som blir gransket i over tre minutter for en mulig offside og deretter annullert. Kampen forble 0-0. Frankrikes Mbappé spilte ikke i kampen.

Dessverre gikk tempoet ned igjen etter dette og det var stort sett små muligheter, men veldig tett og kampen ender 0-0.

Siste runde i Gruppe D spilles tirsdag 25. juni kl. 18.00.

Nederland – Frankrike 0-0