Oppsettet av EM i fotball 2024 krever mye reising for både supportere og de 24 deltakende lagene, som må bytte spillested for nesten hver kamp. For å ha et slags fast holdepunkt under turneringen har hvert lag valgt en EM-base der de skal holde til de siste dagene av forberedelsene og mellom kampene.

Basene er spredt over hele landet, og de er valgt ut fra en liste som UEFA utarbeidet lenge før lagene i det hele tatt visste om de ville få en plass i turneringen eller ikke.

Gruppe A:

Tyskland
Vertsnasjonen har base på Adidas Campus/HomeGround i Herzogenaurach, som ligger like utenfor Nürnberg i det sør-sentrale Tyskland. Laget hadde samme base under EM i 2020 (spilt i 2021).

Skottland
Skottland har base i alpinbyen Garmisch-Partenkirchen, helt sør i Tyskland. Lagets treningsøkter holdes på det lokale stadionet.

Ungarn
Tannenhof Resort, Sport & Spa i byen Weiler-Simmerberg skal være vertskap for det ungarske laget. Laget har booket hele feriestedet, som ikke vil ta imot andre gjester i denne perioden ifølge nettsiden deres.

Sveits
Stuttgart, en av turneringens ti vertsbyer, vil være Sveits’ hjemmebane under hele mesterskapet – selv om ingen av kampene i gruppespillet vil bli spilt i byen. Lagets treninger vil bli avholdt på Waldau-Stadion like sør for sentrum av byen.

 

Gruppe B:

Spania
Spania skal tilbringe EM-sommeren på det femstjerners feriestedet Der Öschberghof i byen Donaueschingen. Flere europeiske klubber har bodd her tidligere, og i tillegg til innkvartering er det gode forhold for å avholde treninger av ulike slag.

Kroatia
I byen Neuruppin, 75 kilometer nord for Berlin, ligger The Mark Brandenburg Resort, der Kroatia skal bo under mesterskapet. Dette gjør at laget enkelt kan komme seg til alle de tre gruppespillkampene uten å måtte reise med fly.

Italia
Det italienske laget skal bo vest i Tyskland under oppholdet, nærmere bestemt i byen Iserlohn, der de skal bo på VierJahreszeiten Hotel. Treningsøktene vil bli avholdt på Hemberg-Stadion.

Albania
På SportCentrum Kaiserau i byen Kamen skal Albania både bo og trene under EM. Dette gir laget god avstand til byene Dortmund, Hamburg og Düsseldorf, der kampene i gruppespillet spilles.

 

Gruppe C:

Slovenia
I Wuppertal, en by i det østlige Tyskland, skal Slovenia bo og trene på Das Vesper og Stadion am Zoo.

Danmark
Det danske landslaget skal bo i byen Freudenstadt, som ligger i det sørvestlige Tyskland. De skal bo på Frits Lauterbad, ifølge forbundets nettside. Treningsøktene vil bli avholdt på Hermann-Saam-Stadion.

Serbia
Serbia kunngjorde på X at de vil ha base i Augsburg under mesterskapet, hvor de vil bo på Hotel Maximilians og trene på Rosenaustadion.

England
Det engelske landslaget skal bo i Blankenhain, nærmere bestemt Weimarer Land golfresort, i sentrum av Tyskland med god avstand til flere av vertsbyene.

 

Gruppe D:

Polen
I Hannover skal Polen trene på Eilenriedestadion og bo på Sheraton Pelikan Hotel.

Nederland
I Wolfsburg skal Nederland trene på AOK Stadion og bo på det nærliggende Ritz-Carlton Hotel.

Østerrike
Østerrike skal bo i den tyske hovedstaden under mesterskapet, på det eksklusive boutiquehotellet Schlosshotel Berlin. Treningen vil finne sted på anlegget til klubblaget Hertha BSC.

Frankrike
Franskmennene skal bo i Nordvest-Tyskland, på Best Western Hotel i Bad Lippspringe i bydelen Paderborn. Alle treningsøktene vil bli avholdt på Home Deluxe Arena i samme by.

Gruppe E:

Belgia
Det belgiske landslaget har leid hele Schlosshotel Monrepos i Ludwigsburg for å kunne forberede seg til mesterskapet uten forstyrrelser.

Slovakia
Slovakia skal bo på Hyatt Regency Hotel i Mainz, i god avstand fra byene Frankfurt og Düsseldorf.

Romania
Laget skal bo på Melchior Park Hotel i Würzburg i Bayern. I samme by ligger Akon Arena, der laget skal holde sine treningsøkter.

Ukraina
Det ukrainske landslaget har kun kunngjort at de vil holde sin EM-base i byen Wiesbaden.

 

Gruppe F:

Tyrkia
I Barsinghausen skal det tyrkiske laget bo på Sporthotel Fuchsbachtal, som tilhører idrettsskolen i Barsinghausen. Dette overnattingsstedet vil også være stengt for andre gjester under turneringen.

Georgia
Georgia vil ha base i byen Velbert mellom kampene i Dortmund, Hamburg og Gelsenkirchen. Byen ligger i nærheten av to av byene som ikke er vertsbyer, og laget skal bo på Best Western Plus Parkhotel Velbert.

Portugal
Portugals EM-base er i Harsewinkel, hvor de skal bo og trene på Marienfeld Residence-Hotel Klosterpforte.

Tsjekkia
På den nordligste EM-basen som er valgt, i byen Norderstedt utenfor Hamburg, skal Tsjekkia bo på designhotellet Steigenberger Treudelberg. Treningsøktene vil bli avholdt på Edmund Plambeck Stadion.