I dag starter den 17. utgaven av Europamesterskapet i fotball for menn, der 24 topptrente nasjoner håper å gå hele veien til medaljene. Mellom 14. juni og 14. juli vil fotball-em.com være din guide gjennom hele mesterskapet. Nå begynner sommeren for alvor!

Etter et mesterskap med covid-restriksjoner og kamper spredt over hele Europa, er vi nå tilbake til de vanlige rutinene med alle kampene samlet i én nasjon, alle foran fullsatte tribuner. Lagene som får æren av å gå på banen først, er vertslandet Tyskland, som tar imot Skottland på Allianz Arena i München. Kampen starter i gang kl. 21.00 og kan følges på TV2 Direkte.

 

Følg med på alt som skjer her på fotball-em.com

Som tidligere år vil fotball-em.com rapportere om alt som skjer under mesterskapet. Nytt av året er at vi også vil være på plass i Tyskland under deler av mesterskapet, der våre reportere Hampus Kjellberg og Juuso Sallinen rapporterer fra en rekke utvalgte kamper.

I tillegg til dette håper vi at vår samlede informasjon kan gjøre det enklere for deg å følge turneringen hjemme.

Viktige linker for å følge EM-2024