Sverige skal arrangere U17-EM for jenter i Lund og Malmö i 2024, og kvalifiseringsgruppene er nå kommet til siste runde. Til tross for at Sverige er vertskap, kjemper de i kvalifiseringen om å beholde plassen i liga A. 

Sverige har allerede kvalifisert seg til U17-EM på hjemmebane neste sommer. Men til tross for dette skal Sverige U16 spille kvalifiseringskamper i mars 2024 mot Wales, Norge og Sveits. Dette for å unngå å rykke ned til B-ligaen i neste års U17-kvalifisering for årskull under det nåværende U16-landslaget. Skulle Sverige bli gruppevinner, vil den beste gruppetoeren fra alle åtte grupper så billett til U17-EM 2024 i Lund og Malmö.

Norge ble trukket ut i gruppe 4 med Sverige, Sveits og Wales.

Følge kampoppsett er satt for gruppen:

11. mars
Sverige – Wales
Sveits – Norge

14. mars 
Sverige – Sveits
Norge – Wales

17. mars
Norge – Sverige
Wales – Sveits

EM-kvalifiseringsrunde 2, U17

Gruppe 1
Frankrike
Tyskland
Tsjekkia
Slovakia

Gruppe 2
Finland
Portugal
Island
Kosovo

Gruppe 3
Østerrike
Ungarn
Belgia
Kroatia

Gruppe 4
Sverige
Norge
Sveits
Wales

Gruppe 5
Spania
Nederland
Ukraina
Tyrkia

Gruppe 6
England
Italia
Hellas
Serbia

Gruppe 7
Polen
Danmark
Skottland
Nord-Makedonia